Вт, 2024-04-30, 08:22


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Березень » 3 » Під час невдалої зустрічі Тимошенко з Турчиновим, СБУшники готували провокацію - Власенко
19:40
Під час невдалої зустрічі Тимошенко з Турчиновим, СБУшники готували провокацію - Власенко
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Співробітники СБУ готували провокацію під час запланованої на 29 лютого зустрічі екс-прем’єра Юлії Тимошенко та першого заступника голови партії "Батьківщина" Олександра Турчинова.

Про це в коментарі УНІАН заявив захисник Тимошенко, народний депутат Сергій Власенко.

"Я переконаний у тому, що вони хотіли, припустимо, на зустрічі з Олександром Валентиновичем Турчиновим зробити провокацію", - сказав він.

Власенко зазначив, що Тимошенко заздалегідь написала заяву на короткострокове побачення з Турчиновим і отримала згоду на це побачення, заздалегідь поінформувала керівництво Качанівської колонії про те, що вона не зможе пересуватися, а тому просить проводити це побачення в слідчій кімнаті, там, де стоїть її тапчан і де вона лежить, коли проводять слідчі дії.

"Але коли приїхав Турчинов, вони сказали: "Якщо хочеш побачення, то повзи сама туди". Я знаю точно, що у дворі просто чатували оперативні камери СБУ, щоб зняти, що Тимошенко повзе на побачення з Турчиновим, щоб потім розказувати всім, що вона пересувається, коли їй треба", - сказав Власенко.

"Тимошенко ходити не може, і вона сказала, що готова проводити цю зустріч і в кімнаті для короткострокових побачень, але перенесіть мене туди, бо я ходити не можу і поставте мені там ортопедичне ліжко, таке, яке стоїть у слідчій кімнаті. На це їй сказали: "Болить спина, лежи на підлозі", - стверджує захисник Тимошенко.

Він підкреслив, що законодавство України не зобов’язує проводити короткострокові побачення виключно в кімнатах для короткострокових побачень.

Адвокат зазначив, що захист Тимошенко оскаржуватиме дії керівництва Качанівської колонії, яке не допустило Турчинова до зустрічі з екс-прем’єром.

"Ми можемо і будемо це оскаржувати. Я від імені Юлії Володимирівни підготував і вона подала скаргу на дії керівництва Качанівської колонії по недопуску Турчинова. Ми чекаємо відповіді. Якщо відповіді не буде, то ми, звичайно, будемо оскаржувати далі. Не виключаємо і звернення до суду із цього приводу, тому що це пряме порушення закону", - сказав Власенко.

Як повідомлялося, 29 лютого Турчинов у Качанівській виправній колонії не зміг зустрітися з Тимошенко.

За словами начальника Качанівської колонії Івана Первушкіна, у відповідності до Кримінально-виконавчого кодексу і правил внутрішнього розпорядку колонії, такі побачення можуть проводитися тільки у спеціально відведених приміщеннях для короткострокових побачень, у той час як Тимошенко вимагала провести зустрів у приміщенні, де вона в цей час утримується.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 958 | Додав: adminA | Теги: зустрічі Тимошенко з Турчиновим, СБУшники готували провокацію
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ