Вт, 2024-04-30, 12:11


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Листопад » 14 » Пікантні подробиці з життя Каддафі: у нього було до 5 жінок на день
15:56
Пікантні подробиці з життя Каддафі: у нього було до 5 жінок на день
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Західні ЗМІ дізналися подробиці інтимного життя колишнього лівійського лідера Муаммара Каддафі. Особисті таємниці полковника видав його молодший кухар Фейсал.

Як розповів юнак в інтерв'ю британській Sunday Times, Каддафі мав нестримний сексуальний апетит і для підтримки своєї потенції так допався до "Віагри", що українські медсестри були змушені суворо обмежити споживання ним цих ліків, передає ТСН.

А одного зі своїх помічників, за словами Фейсала, Каддафі одного разу відрядив до кварталу "червоних ліхтарів" у Парижі, щоб він там придбав секс-пристрій для подовження пеніса.

"Він щодня мав чотирьох чи іноді п'ятьох жінок. Це стало для нього чимось на зразок звички. Вони заходили до нього в спальню, а потім він виходив звідти з таким виглядом, ніби просто щойно прочистив собі носа", - розповів Фейсал.

За його словами, з жінками Каддафі не надто церемонився, і якось він навіть бачив, як жінка просто зі спальні Каддафі була госпіталізована з ушкодженням внутрішніх органів. При цьому раїс обдаровував жінок, які йому особливо сподобалися, великими сумами грошей і навіть віллами.

Коханками полковника були, зокрема, і його знамениті амазонки-охоронниці, яких у Лівії називали "черницями революції", натякаючи на те, що вони не могли мати сім'ї. Раніше ходили чутки про те, що ці дівчата мали зберігати свою цноту.

Каддафі також дуже дбав про свою зовнішність. Фейсал, який був одним з його улюбленців, розповів, що допомагав лівійському лідеру приховувати залисини на голові, а інші помічники фарбували йому волосся, робили маски із зеленого чаю та легкий макіяж.

У серпні п'ятеро колишніх жінок-охоронців звинуватили Муаммара Каддафі у сексуальному насильстві. Колишні "амазонки Каддафі" розповіли психологу в Бенгазі, що їх ґвалтував сам полковник, його сини та високопоставлені офіцери.

Нещодавно жінка, що стверджує, що вона є українською дружиною сина вбитого в Лівії диктатора Муаммара Каддафі - Сеїфа аль-Іслама, - розповіла про звичаї, що панували в сім'ї поваленого лівійського глави до народних заворушень, які призвели до падіння режиму. Надія Каддафі дала інтерв'ю задовго до вбивства полковника, проте видання вирішило опублікувати її одкровення аж тепер.

Невістка Каддафі також повідала про розгнуздані сексуальні оргії свого чоловіка і його друзів з українськими повіями, про те, що всі члени сім'ї тримали екзотичних тварин - від тигра до крокодила, а також про те, що їй доводилося годинами робити чоловікові масаж ніг.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1441 | Додав: adminA | Теги: інтим, Муаммара Каддафі
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ