Пт, 2024-04-26, 14:26


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2017 » Серпень » 9 » Поради: як правильно вибирати двері
12:52
Поради: як правильно вибирати двері
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Надійним захистом для будь-якого житла завжди були двері - надійний захисник від зловмисників і сторонніх очей. Кожній людина при виборі дверей слід враховувати як якість матеріалу і дизайн, так і якість дверей. Слід врахувати всі параметри, перш ніж зробити правильний вибір. У той же час, де вигідніше купити двері в Ужгороді ви дізнаєтеся онлайн, перейшовши за посиланням 0312.ua/catalog/21/subcat/271.

Залежно від призначення двері, використовується той чи інший матеріал для їхнього виготовлення, так це може бути скло або сталь і класика - дерево. Придбати вхідні двері краще з металу, він не схильний до деформації і не горить. А застосування вологовідштовхувальної фарби позбавить від мінуса металевих дверей - корозії. Втіленням достатку і впевненості власника вважаються двері з дерева.

Відразу кілька функцій об'єднують в собі міжкімнатні двері. Так при їхньому виборі слід враховувати як дизайн двері так і особливості її конструкції. Дані двері мають відмінності за способам відкривання, наповнення, матеріалу використаного при виготовленні. Міжкімнатні двері підрозділяють по системі відкривання: складні, орні і розсувні. У варіанті заповнення можуть бути порожніми або з заповненими порожнечами дверного полотна. Заповнення дверного полотна пропоновані виробником можуть бути із застосуванням пресованого картону або використовуючи масив дерева. Використання мобільного картонного наповнювача робить двері більш легкими і здешевлюють її ціну.

Пропонована для вибору різноманітність матеріалу, використовуваного для полотна двері дає право вибору пластикове або дерев'яне, скло або ДСП. Основна перевага - легкість і при цьому дешевизна у дверей виготовлених з пластика. Але він схильний до негативного впливу високої температури при якому відбувається виділення токсичних речовин. У порівнянні з пластиком застосування ПВХ є більш екологічним так як, до його складу входить стружка дерева. Ці двері будуть стійко переносити перепади температури, але механічна дія не пройде для них безслідно.

Для виготовлення дверей більш відповідну міцність має ДСП і дерево зі склом. Через спеціальний спосіб обробки скла ця властивість робить його найбільш безпечним. Хоч ДСП має міцність вище ніж двері з ПВХ, але має набагато менший термін служби, ніж дерево. Є і позитивна сторона даного матеріалу, можливість зовнішнім виглядом надати будь-який фактурний малюнок дерева шляхом ламінування.

Спочатку матеріал для виготовлення дверей був традиційно один - дерево. Ціна виробів з дерева досить висока через те, що процес виготовлення займає великий обсяг часу і трудовитрат. За задоволення відчувати справжній запах дерева вам доведеться часто доглядати за дверима.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 629 | Додав: admin | Теги: Двері
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ