Пн, 2024-04-29, 09:42


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Травень » 30 » Поразку Гайтани на "Євробаченні" списали на політику. ВІДЕО
11:46
Поразку Гайтани на "Євробаченні" списали на політику. ВІДЕО
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

Після повернення до України учасниця "Євробачення-2012" Гайтана взяла паузу в спілкуванні з журналістами. Як пояснили представники співачки, вона втомилася та мусить відпочити, пише "Комсомольська правда в Україні".

"Ми не спали в ніч перед фіналом, а потім після нього. Природно, артистові потрібно прийти в себе, тим більше що на початку червня у нас починаються виступи з щільним графіком. Цілком імовірно, що Гайтана зможе поспілкуватися з журналістами в кінці тижня", - повідомили помічники зірки.

Тим часом творці її пісні, дует KIWI Project Олексій Майоров та Ігор Буренко, впевнені, що співачка на конкурсі стала жертвою політики.

"Європі наша з Гайтаною пісня сподобалася – її називали серед фаворитів. Основною причиною програшу я вважаю політику і ставлення європейців до України", - відзначив Олексій Майоров.

За словами музиканта, якщо Португалія в минулі роки давала Україна високі бали, то в цьому році нам дістався лише 1 бал. Ізраїль взагалі не дав ні одного очка.

"Гайтана, переживши поразки, зберегла впевненість в собі і вже будує плани на майбутнє. Наша пісня зараз на високих місцях у інтернет-чартах "Ай-тюнс" по всій Європі. Тому особливо турбуватися не варто", - додав композитор.

До речі, за словами представників української делегації, виступ Гайтани мало не зіпсувала місцева техслужба. Наприклад, освітлювачі намагалися постійно засвітити led-екрани Гайтани. Наша технічна служба "воювала" з технічною службою фестивалю через розміри екранів, їх положення, звуковий супровіду тощо.

"За все технічне забезпечення конкурсу, в тому числі і трансляцію, відповідають шведи. І чий номер був найкращим? Звичайно, шведки. Але це не применшує того, що вона стала першою. Її місце – заслужено", - заявив Ігор Буренко.

Відзначимо, незважаючи на те, що Гайтана виклалася на всі сто на "Євробаченні-2012", вона зайняла всього лише 15-е місце з 65 балами. Гірше за останні десять років були тільки "Гринджоли" - в 2005 році вони зайняли 19-е місце. Втім відпустки після конкурсу у зірки не буде. Незважаючи на 15-е місце, пісня від України впевнено потрапила в європейські чарти, і тепер Гайтану наввипередки кличуть до себе виступити багато країн.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 1066 | Додав: admin | Теги: поразка, політика, Євробачення, Гайтана
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ