Нд, 2024-04-28, 20:39


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Березень » 31 » Про новий фільм і про життя на власному острові розповіла Кароль Буке
11:42
Про новий фільм і про життя на власному острові розповіла Кароль Буке
Інші останні Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя на сайті holosUA.com/

Зірка світового кіно 54-річна француженка Кароль Буке розповіла про кохання та еротику в своєму новому фільмі, про низку режисерів-знаменитостей, у яких вона знімалася, а також про життя на власному острові, повідомляє Корреспондент.net.

Розмінявши шостий десяток, Буке не тільки продовжує зніматися, а й знову роздяглася перед камерою заради еротичної сцени зі своїм екранним партнером Андре Дюссольє в мелодрамі Незакінчений роман французького класика Андре Тешіне. Цей фільм, як і інші кінематографічні новинки з Франції, українці зможуть побачити в рамках щорічного фестивалю Французька весна, який стартує 4 квітня.

Дія фільму відбувається у Венеції, вона - ріелтор, він - письменник, що спеціалізується на трилерах. Вона збирається здати йому затишну квартирку з видом на площу Сан-Марко, а замість цього підбирає цілий будинок на острові і до нестями закохується у прозаїка.
Потрібно було ізолювати героїв, щоб відрізати їх від штовханини повсякденного світу і оголити почуття, зробити їх яскравішими. Я прожила у Венеції три місяці, поки тривали зйомки. І всі ці три місяці я відчувала себе звільненою від агресивного, урбаністичного ритму, який весь час втручається у твій особистий простір, нав'язує тобі свою швидкість. Кокон, яким стала на ці три місяці для мене Венеція, дозволив мені жити в красивому, замкнутому світі, він лікував і оберігав мене. Те ж саме він робить з героями фільму. Венеція для них - це острів мрії ", - розповіла в інтерв'ю Буке.

У самої актриси теж є власний острів в Італії

"Він розташований між Сицилією і Тунісом і називається Сангведоро - Золота кров. Так, я там проводжу багато часу і займаюся вином Воно називається Солодке вино і продається в Англії, Франції і навіть США", - розповіла кінозірка. При цьому вона наголосила, що гаряче полюбила Італію задовго до того, як купила там землю.

"Замолоду я була зачарована Венецією і Римом, італійським живописом і неореалізмом. Я обожнювала фільми [ітторіо де Сікі і Федеріко Фелліні. І коли мені запропонували зіграти з Адріано Челентано в комедії Бінго Бонго -, я не роздумуючи погодилася. Ідея провести кілька місяців в Італії, нехай і на зйомках тупого фільму, буквально полонила мене. У Франції я б ні за що не стала грати таку нісенітницю! ", - заявила Буке.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя | Переглядів: 966 | Додав: admin | Теги: Кароль Буке
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ