Пн, 2024-04-29, 10:22


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Жовтень » 26 » Про оргії з повіями розповіла дружина сина Каддафі
12:43
Про оргії з повіями розповіла дружина сина Каддафі
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Жінка, що стверджує, що вона є українською дружиною сина убитого в Лівії диктатора Муаммара Каддафі - Сейфа Аль-Іслама, - розповіла про устої, що панували в сім'ї поваленого лівійського глави до народних хвилювань, які привели до падіння режиму. Надія Каддафі дала інтерв'ю газеті "Московский комсомолец" задовго до вбивства полковника, проте видання вирішило опублікувати її одкровення тільки зараз.

За словами автора статті Ірини Бобрової, вона познайомилася з невісткою Каддафі випадково - журналістка підвезла жінку, коли та ловила машину в Москві. Після обміну першими репліками Надія раптом сказала, що її деякий час назад викинув "чоловік, арабський шейх, без п'яти хвилин глава держави"; - з висоти 12-го поверху. Вона повідомила, що це Сейф Аль-Іслам Каддафі, а пізніше на доказ своїх слів показала паспорти з лівійськими візами і сімейні фотографії. Нині місцезнаходження Надії Каддафі невідоме.

Відмітимо, що можна поставити під сумнів правдивість розповіді жінки, що іменує себе невісткою Муммара Каддафі, оскільки, за офіційними даними, 39-річний Сейф Аль-Іслам неодружений. Ніяких відомостей про дружину сина Каддафі досі в ЗМІ не з'являлося.

Нагадаємо, що син Муаммара Каддафі зник після того, як повстанці жорстоко розправилися з його батьком, і, за даними Перехідної національної ради Лівії, напередодні знаходився в районі, де Лівія граничить з Алжиром і Нігером. Як з'ясувала нова влада, син Каддафі вже обзавівся фальшивим паспортом і готується бігти в одну з цих держав.

Як розповіла уродженка Криму Надія, ставши дружиною Каддафі, вона жила в найфешенебельніших готелях Європи, носила прикраси вартістю в півтора мільйони доларів, купувала одяг від знаменитих дизайнерів і літала на приватних літаках. Проте ця казка скоро кінчилася і відношення до неї чоловіка змінилося.

Невістка Каддафі також повідала про розгнуздані сексуальні оргії свого чоловіка і його друзів з українськими повіями, про те, що усі члени сім'ї тримали екзотичних тварин - від тигра до крокодила, а також про те, що їй доводилося годинами робити чоловікові масаж ніг.

За її словами, вони з чоловіком часто сварилися, а влітку 2007 року, коли скривджена жінка після чергового конфлікту полетіла до Москви, їх побачення закінчилося трагічно. Спочатку з Надією зв'язався представник посольства Лівії в Москві і передав вимогу Сейфа Аль-Іслама зустрітися з ним у Відні. Вирішивши, що чоловік вирішив покаятися, Надія полетіла в Австрію.

"Ми розмовляли в ресторані, який Сейф викупив на увесь вечір. Стали лаятися. А потім він мене ударив. Двічі. Більше я нічого не пам'ятаю. Опритомніла вже в лікарні. Переді мною сиділа моя мама і людина з посольства Лівії, який з першого дня знаходився поруч, - відганяв журналістів", - розповіла жінка.

З'ясувалося, що Надія пробула в комі 47 днів. У місцевих газетах викладалася версія, що дружина сина Каддафі в стані алкогольного сп'яніння залізла на дерево і впала, а Сейф врятував її, викликавши лікарів. Проте Надія переконана, що коли вона втратила свідомість після побиття, чоловік викинув її з вікна з висоти 12-го поверху. Якимсь неймовірним чином жінці не лише вдалося вижити, але і потім, за її словами, повністю відновитися. У лікарні, розповіла невістка Каддафі, у неї знайшли зміщення шийного хребця перелом усіх кінцівок - рук і ніг. Як сказала Надії мати, Сейф сплатив лікування, а потім полетів до Лівії. Після лікування у Відні Надя повернулася в Москву.

Останній раз подружжя зустрічалося в російській столиці в грудні 2008 року. У готельному номері вони домовилися, що Надія буде присутня в Лівії на черговій сімейній урочистості і прес-конференції.

За словами Надії, маєток сім'ї Каддафі був розташований на під'їзді до аеропорту. На кожній ділянці колишнього глави Лівії і його синів були екзотичні тварини.

Навколо будинку Сейфа бігали тигри, у молодшого брата Сааді жили леви, у самого Муаммара водилися змії, павуки, павичі, у акваріумі він розводив піран'ї, а у басейні плавав крокодил.

Як призналася Надя, після весілля чоловік змінився. Став відкрито приводити коханок у будинок. Сейф з друзями також не гребували групових оргій, знімаючи їх на камеру. У числі повій були дівчата з України.

Кишенькових грошей чоловік росіянці не давав. Ніяких домашніх справ дружина Сейфа не робила, усю сім'ю за гроші обслуговувала філіппінська прислуга. Філіппінці не лише готували їжу і прибирали, але, наприклад, спускали воду за Каддафі в сортирі. Дружину Сейф примушував робити йому масаж ніг - у тому числі під час інтерв'ю з журналістами.

Чоловік час від часу дарував дружині дорогі ювелірні прикраси. За її словами, золоті сережки з діамантами вартістю в півтора мільйони доларів вона зберігає досі. На один з її днів народження Сейф замовив для дружини святкову вечерю в компанії двадцяти українських повій, яких він викупив на декілька днів. Думав, що дружині буде приємно поспілкуватися із землячками.

Незабаром після весілля стали постійно сваритися. Як говорить Надія, у Сейфа був дуже запальний темперамент. Під час сексу він починав душити дружину, якось кинувся з ножем на свого кращого друга, в пориві люті пристрелив улюбленого тигра. Пояснення цьому Надя бачить в нападах епілепсії, якою Сейф став страждати, отримавши поранення в дитинстві при замаху на його батька. Як пише видання, давши інтерв'ю, Надія Каддафі зникла, а її телефон не відповідав на дзвінки.

Раніше медсестра з України Оксана Балинська, яка 21-річною вирушила до Лівії працювати у Муаммара Каддафі і дбала про нього до лютого цього року, заявила, що сумує у зв'язку зі смертю полковника

Балинська також сказала, що хотіла б повернутися до свого життя у Лівії. "З Каддафі чи без, життя у Лівії незрівнянно краще для нас, ніж тут, в Україні. Я не можу дочекатися, доки закінчиться війна, щоб повернутися додому, у Тріполі".

Балинська була однією з п'яти українських медсестер Каддафі. У квітні в інтерв'ю журналу Newsweek вона розповіла про роки, проведені у Лівії.

Раніше ЗМІ повідомляли про ще одну медсестру Каддафі - Галину Колотницьку, яка попросила притулку у Норвегії.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 950 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ