Нд, 2024-05-05, 02:00


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Серпень » 8 » УПЛ, 5 тур: "Шахтар" та судді, "Динамо" та фанати, Шухевич і Бандера на стадіоні Лобановського
11:25
УПЛ, 5 тур: "Шахтар" та судді, "Динамо" та фанати, Шухевич і Бандера на стадіоні Лобановського
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Минулими вихідними було зіграно п'ятий тур української футбольної Прем'єр-ліги. Ознаменувався він черговим невдалим результатом "Дніпра", який не зміг обіграти "Чорноморець", а також традиційним суддівським скандалом у матчі донецького "Шахтаря".

УПЛ, 5-й тур

"Шахтар" - "Кривбас" 2:0 (Селезньов, 43, Шевчук, 47)

Матч лідерів. Саме таким він був на момент стартового свистка, адже між собою зустрічалися друга та четверта команда. Незважаючи на високу позицію опонента, навряд чи було багатьох тих, хто сумнівався в перемозі "Гірників" на своїй арені. Але підопічні Юрія Максимова були вочевидь іншої думки. "Кривбас" вміло оборонявся і створив пару моментів, в яких можна було забивати. Один з таких завершився тим, що капітан "Шахтаря" Даріо Срна руками відбив постріл по своїх воротах. Одразу ж після цього хорват упав на газон, тримаючись за... обличчя і скорчившись від болю. Арбітр пенальті не поставив.

Після матчу Максимов був дуже сердитий: "Скажу чесно, ми грали до забитого гола. Потім пропустили відразу і другий м'яч. Було б цікаво, якби суддя призначив пенальті. Тоді гра була б зовсім інша. Якщо є рука, то треба ставити. Нехай навіть і в ворота "Шахтаря". Тоді у нас буде і конкуренція в чемпіонаті, а так...

Було видно чітко, що гравець зіграв рукою, а потім почав корячитися. Прикро, що після цього епізоду Срна схопився за обличчя. Погано, що у вас не показують повтори суперечливих епізодів. Показуються повтори тільки тоді, коли "Шахтар" б'є по воротах. Не показують, коли Шевчук вибиває м'яча головою на кутовий, а суддя ставить удар від воріт".

Варто нагадати, що в минулому турі також був скандал "судді-"Шахтар". Півзахисник "Гірників" Фернандіньйо двічі дозволив собі вдарити ліктями гравців "Арсеналу", що за ним спостерігається далеко не вперше (можна згадати матч із "Зорею" в минулому сезоні). Але суддя не відреагував. Ці епізоди стали предметом обговорення вболівальників і експертів.

"Динамо" - "Карпати" 2:0 (Шевченко, 33, Вукоєвич, 55)

Киянам необхідно було реабілітуватися за "Рубін", що вони й зробили. Львів'яни, у свою чергу, після цього туру опустилися на останнє місце в таблиці.

Під час поєдинку стався інцидент з фанатами команд. Після того як у секторі "Карпат" були розтягнуті банери із зображенням Степана Бандери та Романа Шухевича, охоронець стадіону "Динамо" самовільно вирішив зірвати ці банери. Після цього із сектора "Карпат" вискочило п'ятеро вболівальників львівського клубу, а на підмогу їм поспішили зо три десятки фанатів "Динамо".

У результаті охоронця стадіону "Динамо", який вирішив зірвати банери, побили і його відвезли до лікарні швидкої допомоги "Борис".

Фанати ж обох команд після цього влаштували дружну перекличку: "Слава Україні - Героям Слава. Бандера і Шухевич - Герої України".

"Металіст" - "Олександрія" 2:1 (Крістальдо, 41, Шав'єр, 77 - Гітченко, 88)

Забивши два м'ячі, харків'яни розслабилися, що ледь не коштувало їм перемоги. "Олександрія" одним м'ячем на завершення зустрічі поквиталася, але на більше не вистачило часу.

"Чорноморець" - "Дніпро" 1:1 (Бурдужан, 91 - Жуліано, 43)

Враховуючи витрати на новачків і амбіції пробитися в Лігу чемпіонів, нічия з "Чорноморцем", який є одним з головних претендентів на виліт у Першу лігу, - негативний результат.

"Ворскла" - "Арсенал" 0:2 (Флореску, 44, Шацьких, 45)

"Каштанчики" з приходом на тренерський місток Качука перетворилися на серйозну бойову одиницю. Команда і грає, і дає результат. Цього разу жертвою киян стала "Ворскла". Наприкінці поєдинку нерви футболістів не витримали, і судді довелося видалити трьох футболістів.

"Таврія" - "Оболонь" 0:0

"Зоря" - "Металург" 1:0 (Чечер (автогол), 91)

"Іллічівець" - "Волинь" 1:2 (Фомін, 73 - Майкон, 39, 44)

Перед сезоном в стані маріупольської команди, яка посилилася молодими вихованцями "Шахтаря" і деякими досвідченими футболістами, говорили про єврокубки, проте тепер команда серед аутсайдерів чемпіонату.

Турнірна таблиця:

1. "Шахтар" - 13

2. "Динамо" - 11

3. "Металіст" - 11

4. "Арсенал" - 9

5. "Ворскла" - 9

6. "Кривбас" - 9

7. "Дніпро" - 8

8. "Таврія" - 7

9. "Зоря" - 7

10. "Волинь" - 7

11. "Олександрія" - 4

12. "Металург" - 4

13. "Іллічівець" - 4

14. "Чорноморець" - 2

15. "Оболонь" - 2

16. "Карпати" - 1

Бомбардири:

1. Майкон ("Волинь") - 6 голи /4 матчі

2. Браун Ідейє ("Динамо") - 4/4

3. Олексій Антонов ("Дніпро") - 4/4


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 995 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ