Пн, 2024-05-06, 00:12


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Липень » 24 » Щоб Нацрада реформ відшукала "не найпростіший, а найправильніший економічний рецепт"- хоче Порошенко. ВІДЕО
17:28
Щоб Нацрада реформ відшукала "не найпростіший, а найправильніший економічний рецепт"- хоче Порошенко. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Національна рада реформ під головуванням президента України Петра Порошенка у четвер, 23 липня, розглядає питання економічної стратегії, інформує прес-служба глави держави.

"На засіданні Нацради реформ міністр економічного розвитку і торгівлі Айварас Абромавичус представить концепцію економічних реформ. Президент назвав це бачення принципів розвитку економіки "ліберальним економічним маніфестом, який повною мірою відповідає і Коаліційній угоді, й програмі дій уряду", - йдеться в повідомленні.

Порошенко висловив побажанням, аби Нацрада реформ відшукала "не найпростіший, а найправильніший економічний рецепт". Крім того, він наголосив на факторі часу: "Цей шлях ми повинні не просто пройти прискореними темпами, а пробігти".

У прес-службі нагадали, що місяць тому президент чітко формулював власне бачення економічної стратегії: економічна свобода плюс вивільнена, нічим не стримувана енергія українського підприємництва.

Світовим досвідом доведено, зауважив він, що країни, які дають своїм громадянам більше економічної свободи, досягають вищого рівня доходів і кращих стандартів життя.

З найближчих кроків, що плануються, Порошенко висловив підтримку "дерегуляторній гільйотині", хоча, за його словами, "вона заводиться якось повільно", а також залученню міжнародного арбітражу для вирішення інвестиційних спорів, принаймні до наведення порядку у нашій судовій системі.

Президент також підкреслив, що економічна стратегія має бути зрозумілою всім українцям: "Завдання, яке стоїть перед нами при розробці економічної стратегії, – чесно говорити з людьми, визнати, що ми можемо зробити і чітко це задекларувати і забезпечити, і те, що країна не може зробити, – також чесно сказати людям".

Порошенко розкритикував нещодавно прийнятий Радою закон про реструктуризацію кредитів в іноземній валюті. Депутати, зазначив він, приймали цей документ, керуючись популізмом: "Політична кон'юнктура, особливо зараз, перед місцевими виборами, дається взнаки".

Він заявив, що нові обіцяльники, яки з’явилися замість Компартії і прикриваються не червоним, а національним прапором, "не мають мати місця в нашій коаліції. Ми повинні діяти відповідно до положень нашої Коаліційної угоди".

Раніше лідер фракції "Блок Петра Порошенка" Юрій Луценко спрогнозував, що після місцевих виборів у коаліції, окрім "Блоку Петра Порошенка" та "Народного фронту", залишаться фракції "Самопоміч" і "Батьківщина", а Радикальна партія Олега Ляшка може піти своїм політичним шляхом.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 683 | Додав: adminA | Теги: Нацрада реформ, найправильніший економічний рецепт, порошенко
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ