Ср, 2024-05-08, 00:00


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Березень » 15 » Спливають нові подробиці жорстокої розправи в Миколаєві
12:24
Спливають нові подробиці жорстокої розправи в Миколаєві
Інші останні Кримінальні новини і надзвичайні новини на сайті holosUA.com/

Спливають нові подробиці жорстокої розправи над Оксаною Макар у Миколаєві. Батьки садистів не виходять на вулицю, а дівчина, яка завагітніла від одного з покидьків, може зробити аборт.

Один із обвинувачених садистів Євген Краснощок на допиті після запитання, чи є у нього родина, відповів: "Уже, напевно, немає". Як вдалося дізнатися, у нього є дружина і однорічна донька, пише "Комсомольская правда в Украине".

Втім, на місці його навчання - в Миколаївському профтехучилищі, де насильник навчався на газозварника, про нього відгукуються як про позитивного, відповідального хлопця і взагалі-то не вірять, що він на таке спромігся.

Тим часом батьки покидьків пішли в глухий захист - на дзвінки не відповідають і, за словами сусідів, навіть на вулицю не виходять.

"Для Люди (матері Максима Присяжнюка, екс-голови Єланецької райадміністрації) це страшний удар. Адже Максим не рідний її син. Усиновила вона його, всю душу в нього вклала, мріяла на ноги поставити, людиною зробити, а тут таке. Якщо чесно, я навіть не знаю, як вона це переживе. З тих пір, як всі про це дізналися, її майже ніхто з сусідів не бачив", - каже сусідка Тетяна.

Тим часом саме Максима Присяжнюка людський поголос називає організатором злодіяння. Виявляється, він давно знав Оксану і навіть за нею доглядав. А ось вона все не відповідала взаємністю, відмовлялася з ним зустрічатися. Ось, міркують люди, він, мабуть, і вирішив: не хочеш по-хорошому, буде по-поганому.

"Саме тому Оксана без всякого побоювання пішла з цими хлопцями в квартиру, вона добре знала одного з них", - розповіло джерело в миколаївській міліції.

Знайомі Максима Присяжнюка підтверджують: з дівчатами він вів себе як мисливець - спочатку довго добивався, а отримавши бажане - кидав.

"Він був як вередлива дитина. Якщо у нього щось не виходило, виходив з себе, злився. І до дівчат ставився як до іграшок. Одна навіть аборт через нього робила, а інша, по-моєму, вирішила його дитину залишити. Зараз, напевно, передумає, якщо ще не пізно. Ось і за Оксаною він упадав", - розповідає його колишня знайома, що попросила не називати її ім'я.

Зазначимо, у Миколаєві три молодики в ніч проти 9 березня спочатку зґвалтували, а потім намагалися спалити живцем дівчину. У постраждалої від дій нелюдів Макар вже відмовила печінка та майже не працюють нирки. Лікарі намагаються врятувати дівчині гомілки обох ніг. Потерпілій вже ампутували руку.

13 березня трьох підозрюваних у зґвалтуванні і замаху на вбивство офіційно заарештували. Прокуратура змінила їх статус на обвинувачуваних, суд виніс рішення про утримання їх під вартою. Пізніше в Інтернет потрапило відео, на якому один з ґвалтівників розповідає про те, що вони робили з дівчиною.

Миколаївськими ґвалтівниками виявилися скінхед, чиновник та слюсар.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Кримінальні новини і надзвичайні новини | Переглядів: 923 | Додав: adminA | Теги: Спливають нові подробиці жорстокої
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ