Пн, 2024-05-20, 06:54


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2019 » Червень » 23 » Сучасні можливості онлайн кредитування
13:56
Сучасні можливості онлайн кредитування
Інші останні Новини економіки на сайті holosUA.com/

Сучасні можливості онлайн кредитування

онлайн кредитування Інтернет постійно розвивається, з'являються нові можливості кредитування. Ще кілька років тому багато клієнтів банків були змушені стояти в чергах, щоб подати заявку на кредит. Сьогодні це заняття стало значно простіше, тепер можна заповнити заявку на кредит в Інтернеті. Досить перейти на сайт сучасного банку чи спеціалізованого сервісу і подати заявку. До речі, деталі дані процедури отримання кредиту в компанії Лоані ви можете знайти на сайті.

Поради щодо подачі заявки на кредит онлайн

Перед тим, як вносити свої дані онлайн, потрібно переконатися в надійності сайту. Якщо дані отримають шахраї, то можуть з'явитися неприємності. Найкраще подавати заявку на кредитування онлайн на офіційному сайті чи надійному спеціалізованому ресурсі. Банк, який приймає персональну інформацію, несе відповідальність за її збереження.

Багато людей прагнуть подати прикрашену інформацію про своє матеріальне становище. На їхню думку, чим вище їхній доходи, тим більше банк дасть грошей. Але на справді, краще в заявці онлайн вказати трохи меншу суму доходів. Банк ретельно перевіряє подані дані і якщо ця інформація викличе сумніви, то кредит навряд чи видадуть.

Не варто ставитися до подачі заявки на кредит онлайн як до нісенітниці. При занесенні даних до анкети треба бути уважним. Будь-яка незначна помилка призведе до того, що банк сприйме заявку неправдивою. Тому кредит не буде виданий. Сума кредиту повинна бути кратною 1000 гривень, краще не подавати неокругленних чисел.

Ще гірше вносити неправдиві відомості, банк перевіряє всі дані клієнта. При виявленні недостовірних відомостей можливо не тільки не отримати кредит, але і потрапити в "чорний список". Після потрапляння в нього взяти кредит в банку майже неможливо.

При заповненні анкети потрібно намагатися внести всі дані. Якщо заявка не буде заповнена в повному обсязі, банк не буде її вивчати. Коли співробітники кредитної установи бачать повністю заповнену анкету, то на обличчя серйозність заявника. В обов'язковому порядку потрібно вносити контактні дані (номер телефону, електронну пошту), інакше при позитивному рішенні банк не зможе зв'язатися з відправником заявки. Більше детальніше про кредити від Дінеро аи зможете прочитати за посланням.

При внесенні терміну кредитування потрібно керуватися своїми можливостями. Краще робити запас в кілька місяців при довгостроковому кредиті. Якщо кредит можна погашати достроково без виплати відсотків і комісій, то краще взяти запас на 1 рік. Роблячи запас за часом виплати кредиту, позичальник страхується від непередбачених ситуацій.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини економіки | Переглядів: 907 | Додав: abel | Теги: кредит, онлайн кредитування, онлайн
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ