Пн, 2024-04-29, 17:15


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Березень » 1 » Тимошенко переконана, що українські політики "не заслуговують називатися чоловіками"
14:53
Тимошенко переконана, що українські політики "не заслуговують називатися чоловіками"
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що українські політики, "які вважають себе лідерами, не заслуговують на те, щоб називатися чоловіками". Про це вона заявила в інтерв'ю "Polska Agencja Prasowa", повідомляє прес-служба Тимошенко.

Відповідаючи на питання, чому українські політики-чоловіки так її не люблять, Тимошенко сказала: "Мені достатньо того, що мене любить мій чоловік. Політики не зобов'язані мене любити". "Чоловіки мають бути сильними, а їх сила повинна полягати у здатності та вмінні конкурувати. На жаль, наші політики, які вважають себе лідерами, не заслуговують на те, щоб називатися чоловіками", - зазначила Тимошенко.

- Тимошенко переконана, що Янукович злякався критики західних політиків
- Тимошенко знову проситиме ГПУ відпустити її в Брюссель
- Антикорупційні закони влади направлені на те, щоб прикривати корупцію, впевнена Тимошенко
- Тимошенко привітала всіх з днем весни і подарувала журналістам гіацинти

Вона також заявила, що не розмовляє з президентом Віктором Януковичем. "Ми в даний час переважно розмовляємо з прокурорами, яких на нас нацькували. Діалогу між владою та опозицією не існує, хоча вважаю, що це не цивілізований шлях", - зазначила вона.

Також, за словами Тимошенко, вона не спілкується з екс-президентом Віктором Ющенком. "Вважаю, що його (Ющенка) роль в історії українці колись визначать дуже чітко. Це Ющенко допустив Януковича до влади. Він вчинив це свідомо і цинічно", - зазначила вона.

Раніше Тимошенко також називала президента України Януковича боягузом, оскільки той боїться конкуренції і зустрічі з нею. "Ми не боїмося конкуренції, а Янукович - боягуз. Він, по-перше, боїться конкуренції, а по-друге, боїться зустрічі зі мною. Мені здається, чоловік повинен бути сильніше" - підкреслила лідер ВО "Батьківщина".

Тимошенко переконана, що Янукович злякався критики західних політиків

Юлія Тимошенко вважає, що президент Віктор Янукович злякався звернень західних політиків щодо припинення репресій.

"Я вдячна лідерам європейських держав, США, Європарламенту та його голові Єжи Бузеку за те, що вони публічно зверталися до Януковича щодо припинення репресій. У мене складається враження, що президент злякався цього", - сказала Тимошенко.

"Думаю, що він буде шукати можливості, щоб від переслідувань перейти до співпраці з опозицією", - зазначила вона.

Відповідаючи на питання, чому влада переслідує опозицію, Тимошенко сказала: "Ми барикада, яка заважає Януковичу у переході від авторитаризму до диктатури. Він не бажає реальної опозиції, а лише кишенькових політиків, готових відігравати роль опозиції".

Також Тимошенко заявила, що має намір брати участь у наступних парламентських і президентських виборах. "Ми вважаємо, що Янукович втратив довіру навіть у тих людей, яких йому вдалося ошукати під час президентських виборів", - додала вона.

За словами Тимошенко, перемога опозиції на парламентських виборах у 2012 році "буде завершенням президентства Януковича та створить надію на повернення України на європейський шлях розвитку".

На питання, чи вдасться команді президента підписати угоду про асоціацію з ЄС, а потім привести Україну до членства в Євросоюзі, Тимошенко відповіла: "Я б вболівала за Януковича, якби йому вдалося привести Україну до ЄС". "Мені здається, що Янукович свідомо віддаляє Україну від Європи, ведучи її у протилежному напрямку", - додала вона.

Тимошенко знову проситиме ГПУ відпустити її в Брюссель

Юлія Тимошенко направить Генпрокуратурі запрошення від Європейської народної партії на візит екс-прем’єра до Брюсселю.

"У мене є усне запрошення від Вільфреда Мартенса, керівника Європейської Народної Партії, на саміт наприкінці березня. Як тільки отримаю його у письмовому вигляді, відправлю його до Генеральної прокуратури, оскільки у даний час мені заборонено залишати місце проживання", - заявила Тимошенко.

"Приймаючи рішення про заборону, влада намагалася обмежити мою політичну активність, проте це не означає, що їй вдалося", - наголосила лідер "Батьківщини".

На запитання, якої відповіді вона очікує від прокуратури на прохання про скасування підписки про невиїзд, Тимошенко сказала: "Тут складно щось передбачати, оскільки у діях президента Януковича відсутня логіка". "Ні у кого не виникає сумнівів, що це не прокуратура дозволяє або не дозволяє мені виїзд до Брюсселю. Це результат вказівок, які даються президентом, який управляє і прокуратурою, і судами", - стверджує Тимошенко.

Раніше в "Батькіщині" також наполягали, що слідчі Генпрокуратури керуються позицією президента Януковича, не пускаючи Тимошенко до Брюсселя. У свою чергу, генеральна прокуратура України заявляє, що діє виключно в рамках закону у своїх рішеннях по забороні виїзду за межі України Тимошенко. Крім того, нещодавно Янукович заявив, що не заперечує проти виїзду Тимошенко за кордон.

Нагадаємо, що Тимошенко кілька раз запрошували відвідати Брюссель впливові європейські лідери. Проте, ГПУ не дозволила екс-прем'єрові виїжджати за межі країни, посилаючись на те, що Тимошенко знаходиться на підписці про невиїзд.

Представники ЄС і США не раз висловлювали своє обурення вибірковим кримінальним переслідуванням в Україні. Але після відмови ГПУ Тимошенко відвідати Брюссель, багато європейских лідерів висловили своє незадоволення політичним переслідуванням опозиції в Україні.

Після цього Тимошенко ще раз отримала запрошення відвідати Брюссель і мала намір подати клопотання до прокуратури про дозвіл їй виїхати за кордон.

Але днями Тимошенко написала у своєму Twitter, що виїхала до Європи без дозволу Генпрокуратури."Тільки що був обід з послами країн ЄС у будинку посла Франції", - пояснила вона.

Антикорупційні закони влади направлені на те, щоб прикривати корупцію, впевнена Тимошенко

Лідер Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Юлія Тимошенко заявляє, що антикорупційні законопроекти, підготовлені владою, направлені на переховування корупції у вищих ешелонах влади, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Те, що сьогодні пропонується командою влади - це є більше приховуванням корупції і, на жаль, це є індульгенцією для головних корупціонерів. А це найвищі посадові особи країни", - сказала вона у вівторок при вході в Головне слідче управління Генеральної прокуратури України, коментуючи ці законопроекти.

Як повідомлялося раніше, що в четвер, 3 березня, парламент постатейно буде розглядати поданий президентом законопроект "Про принципи запобігання і протидії корупції в Україні". У зв'язку з цим, голова Верховної Ради Володимир Литвин вчора провів нараду, на якій обговорювався порядок ухвалення закону про принципи запобігання і протидії корупції в Україні.

Янукович вніс у Верховну Раду 17 грудня цей проект закону про принципи запобігання і протидії корупції в Україні. Законопроект розроблений Національним антикорупційним комітетом при активній підтримці Мінюсту.

Пакет законів, направлених на подолання корупції було прийнято ще в червні 2009 року. Проте набуття чинності цих законів вже двічі переносилося: з початку 2010 року - на 1 квітня, а потім - на 1 січня 2011 года. Крім того, глава Верховного суду України Василій Онопенко просив президента підтримати рішення парламенту про відстрочку вступу у дію пакету антикорупційних законів.

Тимошенко привітала всіх з днем весни і подарувала журналістам гіацинти

Юлія Тимошенко привітала всіх своїх прихильників та журналістів із першим днем весни та подарувала кожному гіацинти. У відповідь їй вручили букет троянд.

"Я хочу в перший день весни всім побажати впевненості, що в нас усе буде добре, самих світлих почуттів, тому що любов міняє всю реальність, а не агресія, не зло, не приниження, як сьогодні намагаються це робити", - сказала вона перед відвідуванням Генпрокуратури.

Тимошенко також побажала кожній родині тепла.

"Я хочу, щоб весна починалася тільки з добрих почуттів. Те, що у мене весна починається з прокуратури, ви на це не звертайте уваги. Я все одно вірю, що весна переможе, і що все буде добре", - сказала вона.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 806 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ