Пн, 2024-04-29, 18:18


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2023 » Липень » 28 » Топові технології пилососів Bosch: що робить пристрої особливими
21:47
Топові технології пилососів Bosch: що робить пристрої особливими
Інші останні Новини науки і технології на сайті holosUA.com/

Ви знали, що пилососи Bosch можуть прибирати не тільки пил, а й волосся, шерсть, алергени та навіть мікробів. Усе завдяки унікальним технологіям, які застосовуються в цих приладах. Розповідаємо про можливості пристроїв німецької компанії, та як вони підвищують ефективність прибирання та зручність використання.

Основні можливості техніки Bosch

Компанія випускає гаджети для прибирання в трьох типах: з контейнером, з мішком і акумуляторні. Всі моделі оснащують інноваційними функціями, що спрощують прибирання в конкретних сценаріях. При цьому, пилососи компанії залишаються конкурентними в плані ціни — якщо подивитися, скільки коштує пилосос Bosh, ви переконаєтеся, що вартість моделей одна з найнижчих у класі.

Розглянемо, які технології застосовує Bosch:

  1. SensorBagless — автоматично визначає ступінь заповнення мішка для пилу та підлаштовує потужність всмоктування, економлячи енергію. Приклад моделі: Bosch BGS5SIL66B Relaxx'x ProSilence66. Пристрій також підтримує систему SilentClean Premium, яка забезпечує низький рівень шуму під час роботи — 66 дБ.
  2. Robust Air — забезпечує високу інтенсивність і швидкість повітряного потоку, завдяки продуманому аеродинамічному дизайну корпусу пилососа та збільшеним діаметрам отворів у місцях з'єднань деталей. Це дає змогу ефективно засмоктувати пил і бруд із різних поверхонь.
  3. QuattroPower — комбінація високоефективного мотора, оптимізованої щітки, аеродинамічного дизайну та інтелектуальної системи фільтрації, яка забезпечує максимальне очищення за мінімальної витрати енергії. Нею оснащений Bosch BGL8SIL59D In'genius ProSilence59. На додаток, гаджет отримав функцію SmartSensor Control, щоб контролювати продуктивність мотора та повідомляти, коли потрібно очистити фільтр.
  4. Compressor — використовується в моторах деяких моделей, дає змогу працювати тихіше й економніше за збереження високої швидкості повітряного потоку. Це досягається завдяки конструкції мотора, яка стискає повітря перед його виходом.
  5. ProAnimal — насадка для збору волосся та шерсті тварин з обертовими щітками, яка легко очищається від забруднень завдяки системі EasyClean. Вона йде в комплекті з пристроєм Bosch BGS5335 Zoo'o ProAnimal. Щоб забезпечити потужне всмоктування на всіх типах підлог, модель підтримує систему AirTurbo Plus.

Багато пристроїв мають систему Flexxo, що дає змогу легко перемикатися між насадками та зберігати їх прямо на ручці пилососа. Ви можете ефективно прибирати на всіх рівнях — від підлоги до стелі. 

Технологічне прибирання спрощує життя

Пилососи Bosch мають унікальні технології, які роблять їх лідерами на ринку побутової техніки. Вони вирізняються високою ефективністю всмоктування за низької витрати енергії та шуму та пропонують насадки та функції для різних типів прибирання. Вибирайте пилососи Bosch і насолоджуйтеся чистотою та комфортом у вашому домі.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини науки і технології | Переглядів: 202 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ