Пн, 2024-04-29, 03:49


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Березень » 17 » Турчинов: Віктор Ющенко може розраховувати на місце в списках Партії регіонів
12:49
Турчинов: Віктор Ющенко може розраховувати на місце в списках Партії регіонів
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Екс-президент Віктор Ющенко може розраховувати на місце в списках Партії регіонів.

Про це заявив перший заступник глави партії "Батьківщина" Олександр Турчинов в ефірі телеканалу "Інтер", відповідаючи на питання, чи може розраховувати екс-президент на місце в опозиційному списку.

"Ви, знаєте, він має всі права і підстави розраховувати на місце в списках Партії регіонів", - зазначив політик.

Як відомо, раніше голова політради "Нашої України" Валентин Наливайченко заявив, що партія готова приєднатися до єдиного списку опозиції, і Ющенко підтримує це рішення.

Турчинов вважає, що Кличко має приєднуватись до реальної опозиції

Лідер партії "Удар" Віталій Кличко має визначитись щодо входження до Комітету опору диктатурі.

Про це заявив перший заступник глави партії "Батьківщина" Олександр Турчинов в ефірі телеканалу "Інтер", відповідаючи на питання, чи буде опозиція висувати єдиного кандидата в мери столиці.

"На Комітеті опору диктатури, куди входять опозиційні політики і опозиційні партії, які реально протистоять цьому режиму, розглядалось це питання. І прийняте рішення, що саме КОД буде разом приймати рішення щодо і формування єдиного списку по висуванню кандидатів в мажоритарних округах, і, ми не виключаємо, єдиний партійний список", - зазначив він.

"Рішення буде прийматись не окремою політичною силою, а саме всім комітетом опору рішення щодо підтримки кандидата в мери міста Києва", - заявив Турчинов.

"Я би хотів підтримати Віталія. Я мав з ним розмову. Достатньо довго ми з ним спілкувались і до Віталія я звернувся, що треба визначатись", - розповів політик.

"Треба і йому приєднуватись до реальної опозиції, входити до Комітету опору", - додав він.

Зазначимо, що лідер партії "УДАР" Віталій Кличко вважає, що для його політичної сили краще йти на парламентські вибори окремо від інших опозиційних сил.

Тим часом екс-міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко наполягає на створенні єдиного виборчого списку кандидатів у народні депутати від партій "Батьківщина", "Фронт Змін" і "УДАР" Віталія Кличка.

Турчинов так і не зізнався, чи знають в партії думку Тимошенко

Партія "Батьківщина" і БЮТ не мають змоги вчасно спілкуватися з проблемних питань з лідером Юлією Тимошенко.

Про це свідчить розповідь першого заступника глави партії "Батьківщина" Олександра Турчинова в ефірі телеканалу "Інтер" щодо голосування за виключення з БЮТу Наталії Королевської і її соратників.

Відповідаючи на питання, що думає Тимошенко з цього приводу, він заявив: "Все керівництво партії і блоку повністю підтримує це рішення".

При цьому на пряме питання, поставлене три рази, політик не відповів.

"Проекти, які працюють на адміністрацію президента, не можуть працювати в межах опозиції", - уточнив він, додавши, що Королевська "невдалий проект опонентів".

При цьому Турчинов розповідаючи, про специфіку спілкування з ув’язненою Тимошенко, зазначив: "У нас єдина проблема - величезний люфт, величезне запізнення в спілкуванні з Тимошенко".

Відповідаючи на питання, наскільки партія запізнюється в часі, перший заступник глави партії сказав: "По різному буває. Буває, що й дві-три доби. Колонія є колонія… Тимошенко навіть в цій колонії знаходиться у в’язниці, а не просто в колонії".

"Але ще раз хочу сказати, що Юлія Володимирівна є, була і буде лідером партії "Батьківщина". І зі стратегічних питань, в тому числі і з питань очищення політичної сили від тих, хто зрадив чи може зрадити, вона тут категорична, і підтримує рішення нашої політичної сили і нашої фракції", - запевнив Турчинов.

Нагадаємо, 14 березня Наталю Королевську за співпрацю з Банковою й інші причини виключили з фракції БЮТ. Слідом за нею пішли народні депутати Євген Суслов і Олексій Логвиненко.

Тимошенко буде №1, а далі той у кого більший рейтинг

За Юлією Тимошенко в виборчому списку опозиції повинні йти найбільш рейтингові політики.

Про це заявив перший заступник глави партії "Батьківщина" Олександр Турчинов в ефірі телеканалу "Інтер".

"Сьогодні треба переступити через власні амбіції. Треба переступити і через партійні інтереси… Я не виключаю, що ми зможемо створити єдиний партійний список", - зазначив він.

При цьому відповідаючи на питання, хто його очолить, перший заступник глави партії запевнив: "Ні тут в аудиторії, ні в Україні немає альтернативи "першому номеру" Юлії Тимошенко".

"Вона заслужила цей номер, і вона буде очолювати список опозиції", - додав політик.

На уточнююче запитання, що такий список Центральна виборча комісія відмовиться реєструвати, Турчинов заявив: " Янукович же сказав, що він буде виконувати рішення Європейського суду. А у вас є сумніви, яке буде рішення?".

Він зазначив, що "першими в списку повинні стояти опозиційні політики, які мають найбільший рейтинг і найбільшу підтримку людей".

"Повірте мені, коли у нас відбуваються засідання об’єднаної опозиції, у нас немає обговорення місць - хто перший, хто другий, хто п’ятий - йдуть принципові серйозні розмови", - заявив Турчинов.

"В той же час я вважаю, що за Юлією Тимошенко повинні йти найбільш рейтингові опозиційні політики, які найбільш максимальну мають підтримку в суспільстві. Це не є проблема, це легко перевіряється", - підсумував він.

Як відомо, раніше повідомлялось про домовленості, що першим номером об'єднаного списку опозиції буде Тимошенко, другим - Юрій Луценко, третім - Арсеній Яценюк.

У січні Юлія Тимошенко надіслала однопартійцям листа з колонії, в якому звернулася з закликом не просто погодити єдиного опозиційного кандидата на кожен мажоритарний округ, а й створити єдиний виборчий список опозиційних сил.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 968 | Додав: adminA | Теги: Віктор Ющенко, Турчинов
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ