Нд, 2024-04-28, 12:23


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Серпень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031
Головна » 2010 » Серпень » 12 » У Москві бандити розв'язали війну з міліцією: жертви з обох боків. ВІДЕО
15:26
У Москві бандити розв'язали війну з міліцією: жертви з обох боків. ВІДЕО
Інші останні Новини росії на сайті holosUA.com/


У Москві розслідується напад на міліціонерів, вчинений у ніч проти четверга, в результаті якого один співробітник міліції був убитий, а двоє інших - поранені. Важко поранений міліціонер-стажист, йому зробили операцію по витяганню кулі, яка засіла в районі хребта. Життя другого міліціонера, якому куля потрапила в плече, поза небезпекою.
Зловмисники, які вчинили напад на міліційний наряд ОВС "Обручевський" в Москві, за версією слідства, намагалися скоїти крадіжку автомобіля Honda Civic, повідомив глава столичного управління СКП Анатолій Багмет.

Злочинці були озброєні пістолетом Макарова з глушником, повідомило у четвер джерело в оперативно-слідчій групі, яка виїздила на місце події. Раніше правоохоронці заявляли, що зловмисники були озброєні травматичним пістолетом "Іж", переробленим із газової на вогнепальну зброю для стрільби бойовими патронами. Один із нападників також був озброєний ножем, передає Інтерфакс

11 серпня о 00.39 надійшла інформація на пульт "02", що у дворі будинку 58/32, корп. 2 по Профспілковій вулиці чути постріли і на асфальті лежать два міліціонери.

Було встановлено, що екіпаж групи негайного реагування ОВС з Обручевського району УВС ЮЗАО у складі лейтенанта міліції, міліціонера-водія і міліціонера роти ППС помітили двох невідомих, які під час перевірки документів смертельно поранили міліціонера-водія, старшину Антона Акатова, 1979 року народження, і поранили в груди міліціонера роти ППС Сергія Дюбкіна, 1982 року народження. 22-річний уродженець Дагестану Шаміль Ісмаїлов близько півгодини відстрілювався від міліціонерів, прикриваючись тілом убитого Акатова.

Лейтенант з табельного пістолета Макарова здійснив 16 пострілів у бік нападників. У цей момент на місце події прибув відповідальний від керівництва ВВС району, заступник начальника з кадрової роботи майор міліції Віктор Шатаєв, який підключився до затримання і здійснив 4 постріли. При цьому сам він отримав вогнепальне поранення в праве плече.

Вогонь по злочинцях відкривали і прибулі на місце ст.лейтенант, інспектор 2-ї роти ПДПС і міліціонер-водій, вони провели по одному пострілу.

У результаті один із нападників після поранень в груди і живіт був затриманий - це Шаміль Ільясович Ісмаїлов, 1988 року народження, уродженець Махачкали. У нього вилучили пістолет Макарова з пристосуванням для безшумної стрільби. При перевірці по спецбазі "Зброя МВС" пістолет не значиться. Для затримання другого зловмисника ввели план "Вулкан-3".

За попередніми даними, ним є рідний брат затриманого - Закір. Так, у розшук оголошено уродженця Буйнакська Ісмаїлова Абдул-Заїра Ільсовича, 1985 року народження. Сьогодні вранці до Дагестану був відправлений спецзапит про перевірку причетності затриманого і підозрюваного до НВФ.

У сумці одного з бандитів оперативники знайшли чорну маску з прорізом для очей. Як вважають слідчі, це не перший кримінальний епізод на рахунку братів, які, судячи з усього, спеціалізувалися на викраденні дорогих автомобілів.

Як повідомляє телеканал "Вести", за перестрілкою з цікавістю спостерігали місцеві жителі. Деякі з них навіть виходили з під'їзду подивитися, що трапилося. Проте міліціонери, які приїхали на місце інциденту, просили людей повернутися додому.

Вранці Шаміль Ісмаїлов помер у 64-й міській клінічній лікарні, повідомило джерело в медичних колах столиці. "Лікарі боролися за його життя, але близько 6.30 Ісмаїлов від отриманих поранень помер", - сказав співрозмовник агентства.

За фактом нападу на співробітників міліції порушено кримінальну справу за двома статтями - УК 317 і 222 (замах на життя співробітника правоохоронних органів і незаконне зберігання зброї).

Як стало відомо виданню Life News, причиною трагічного результату перестрілки співробітників міліції з дагестанцями могло стати грубе порушення міліціонерами техніки безпеки. За даними видання, старшина Антон Акатов і стажист Сергій Дюбкін, проігнорувавши наказ начальства, через спекотну погоду не наділи бронежилетів.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини росії | Переглядів: 1048 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ