Сб, 2024-04-27, 04:42


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Січень » 28 » У Тягнибока Яценюк вірить : якщо вийде до другого туру - виграє у Януковича
14:23
У Тягнибока Яценюк вірить : якщо вийде до другого туру - виграє у Януковича
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Хай хто б вийшов у другий тур наступних президентських виборів 2015 року від опозиції, якщо у нього є підтримка всіх трьох опозиційних сил, він виграє у чинного президента України Віктора Януковича, переконаний лідер парламентської фракції "Батьківщини" Арсеній Яценюк.

Коментуючи припущення експертів, що в даний час реалізується сценарій, за яким провладні сили допоможуть вийти у другий тур виборів лідеру партії "Свобода" Олегу Тягнибоку, оскільки він єдиний кандидат, у якого Янукович виграє, Яценюк заявив: "Я чув про ці сценарії, але не вірю в них". "Звичайно, може статися перелом в електоральних настроях, і Олег вийде в другий тур, але в такому випадку він переможе Януковича. Тоді всі плани руйнуються", - підкреслив лідер фракції "Батьківщина" в інтерв'ю "Кореспондент", опублікованому на сайті видання 28 січня.

При цьому він висловив припущення, що вибори глави держави в 2015 році можуть зовсім не відбудутися. "Стоїть питання, чи будуть взагалі ці президентські вибори, оскільки вони можуть перетворитися на призначення президента під виглядом виборів, як в Росії і Бєларусі. Саме тому я проти того, щоб згортати діалог з нашими європейськими партнерами", - зазначив Яценюк.

Він підкреслив, що "опозиція буде ефективною, тільки якщо вона буде діяти спільно". "І це важливо зрозуміти, такий принцип працює в усіх напрямах. Прекрасний доказ цьому - парламентська кампанія 2012-го. Опозиція виграла тільки там, де вона об'єдналася. І ми повинні перенести це і на 2015-й. Те ж саме стосується і мера Києва : його вибори будуть певним контрольно-пропускним пунктом перед президентськими", - зазначив Яценюк.

На запитання, чи досягла "Батьківщина" домовленості про спільні дії на виборах столичного градоначальника з іншими опозиційними силами, лідер фракції відповів: "Позиція "Свободи" чітка - єдиний кандидат у мери Києва від опозиції і об'єднаний кандидат на окрузі. Я сподіваюся, що УДАР теж так буде працювати".

При цьому він вважає, що, незважаючи на досить високий рейтинг нинішнього глави КМДА Олександра Попова, "є люди, які можуть не просто скласти йому конкуренцію, а й виграти. Але називати їхні прізвища я не буду, щоб, крім Тимошенко і Луценка, ще і за них не взялися".

Нагадаємо, Тягнибок упевнений, що переможе на президентських виборах в Україні, якщо пройде до другого туру. "Якщо сьогодні провести соціологічні дослідження, не впевнений, що рейтинг Януковича виявиться вищий за мій... Якщо у другий тур пройду я, то виграю, навіть не сумнівайтеся", - сказав лідер "свободівців" 29 грудня 2012 року.

До цього Тягнибок казав, що опозиція повинна визначити, хто стане єдиним кандидатом на пост президента України лише у другому турі. "Ми говоримо про президентські вибори - тут дуже важливо, щоб опозиція змогла визначитися з єдиним кандидатом у другому турі", - сказав політик.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1486 | Додав: adminA | Теги: виграє у Януковича, Тягнибока, Яценюк
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ