Нд, 2024-04-28, 07:32


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Серпень » 18 » Українські клуби намагаються подолати останній бар'єр. Плей-оф Ліги Європи
22:13
Українські клуби намагаються подолати останній бар'єр. Плей-оф Ліги Європи
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Сьогодні ввечері, 18 серпня, аж п'ять українських клубів - "Динамо", "Металіст", "Дніпро", "Карпати" і "Ворскла" - провели у Лізі Європи перші матчі четвертого кваліфікаційного раунду, переможці якого потраплять до групового раунду другого за значущістю клубного турніру континенту.

Першим з українських команд завершило свій поєдинок київське "Динамо".

"Літекс" (Ловеч, Болгарія) - "Динамо" (Київ, Україна) – 1:2

"Літекс": 31. Вінісіус - 3. Занєв, 5. Онанья (22. Ніколов, 60), 6. Жосс (17. Георгій Миланов, 68), 7. Янев (к), 8. Веллінгтон, 11. Тьяго Мірасема, 12. Селіо Кодо (9. Тодоров, 70), 18. Ілія Миланов, 21. Цветков, 33. Бодуров

"Динамо": 1. Шовковский (к) - 2. Даніло Сілва, 3. Бетао, 5. Вукоєвич, 6. Попов, 9. Ярмоленко (8. Алієв, 78), 10. Мілевський (19. Гармаш, 90+1), 11. Ідейє, 23. Єременко, 36. Нінкович (25. Аруна Лукман, 60), 37. Юссуф

Голи: Мілош Нінкович, 8, Христо Янєв, 13, Браун Ідейє, 77

Не продемонструвавши гри високої якості, київські динамівці все-таки зуміли здобути гостьову перемогу над "Літексом", зробивши широкий крок до групового раунду Ліги Європи УЄФА.

Кияни розпочали в неквапливому темпі, однак відкрили лік голам уже на сьомій хвилині. Горан Попов навісив у карний майданчик, де Артем Мілевський класно прийняв м'яча на груди, прокинув повз голкіпера господарів Вінісіуса, котрий у падінні просто врізався у форварда збірної України. Призначений пенальті дуже чітко реалізував Мілош Нінкович.

Утім, болгари не знітилися і одразу провели кілька непоганих атак, одна з котрих завершилася голом. На 13-й хвилині Христо Яневу вдався розкішний удар з-за меж карного майданчика, проти якого Олександр Шовковський був безсилий. Невдовзі Ніколай Бодуров міг вивести "Літекс" уперед, але його удар головою після розіграшу штрафного став трішечки неточним.

До самої перерви підопічні Любо Пенева володіли відчутною перевагою: вони рухалися швидше, робили менше помилок та завдали більше ударів по воротах. Однак найбільш реальну нагоду забити все ж мали гості: після прострілу Попова з кількох метрів пробивав Огнєн Вукоєвич, але зробив це не надто вдало, тож воротар забрав м'яча.

Не встигаючи за суперниками, кияни багато фолили, що призвело до кількох дуже гострих штрафних на їхні ворота. Та й загалом болгари продовжували більше володіти м'ячем. А от власне небезпечних моментів більше було у підопічних Юрія Сьоміна, Можна згадати дві якісні комбінації, котрі не зуміли як слід завершити Милош Нинкович та Андрій Ярмоленко.

Зрештою, на 77-й хвилині віце-чемпіони України таки досягли свого. Артем Мілевський зробив чудовий пас п'ятою на Романа Єрьоменка, навіс котрого холоднокровно завершив головою Браун Ідейє. Господарі пройшли на затяжний штурм, але кияни достатньо спокійно та чітко оборонялись, не надто намагаючись контратакувати. Але й єдиний їхній пристойний випад ледь не завершився голом: м'яч після удару Аруни Лукмана трішки розминувся з дальньою стійкою.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 838 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ