Сб, 2024-04-27, 09:05


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Вересень » 2 » влада не відмовиться посадити Тимошенко, але помилує Луценка й посадить когось свого
09:52
влада не відмовиться посадити Тимошенко, але помилує Луценка й посадить когось свого
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Розпочато реалізацію політтехнологічного плану з відбілювання Віктора Януковича від звинувачень у репресіях проти його нібито "головного політичного опонента" Юлії Тимошенко. Про це пишуть "Комментарии", посилаючись на якісь власні джерела.

Захід прогнозовано став дедалі активніше звинувачувати українського президента в переслідуванні опозиції та в авторитаризмі. Перший же закордонний візит Януковича до країни Євросоюзу - до Польщі - продемонстрував, що будь-які його поїздки на Захід будуть починатися й закінчуватися однією темою: судом над Тимошенко.

Але оскільки відмовитися посадити колишнього прем'єр-міністра ніхто не має наміру, то, за джерелами "Комментариев", на Банковій було вигадано багатоходову технологію для настирливого Заходу. Її суть така: судовий процес над Тимошенко завершиться обвинувальним вироком, але водночас іншого високопосадовця-підсудного, Юрія Луценка, може бути випущено на свободу. Або, принаймні, засуджено умовно.

Так чи ні, але в судовому процесі проти колишнього міністра внутрішніх справ явно визначилася зміна на його користь, коли свідки або міняють свідчення, або говорять те, що ставить під сумнів висновки слідчих.

Для посилення ефекту й підтвердження об'єктивності та неупередженості судової системи в Україні може бути вжито ще ряд супутніх заходів. Масові перевірки в Кабінеті міністрів і в областях України напевно виявлять чимало недбайливих чиновників або ще краще - хабарників. Спіймати на гарячому когось зі своїх, причому не делегованих у владу політичними попутниками, як у випадку з Василем Волгою, а саме впливових чинуш з партквитком Партії регіонів - найкращий доказ того, що влада абсолютно не вибірково підходить до правосуддя, і закон один для всіх.

У цю канву, до речі, добре вкладаються і свідчення генерала Олексія Пукача, який раптом почав називати замовників вбивства Георгія Гонгадзе. Оскільки у зв'язку з цим знову прозвучало прізвище Володимира Литвина, не виключено, що саме його зроблять козлом відпущення. Відправити до СІЗО голову парламенту у резонансній справі, що її ніяк не могли довести до ладу всі ці роки – хіба це не найкращий доказ справедливості української влади, коментують "Комментарии".

Якщо політтехнологія з Луценком (Литвином, кимось із міністрів або губернаторів) спрацює, то Заходові залишиться або аплодувати Януковичу, або на тривалий час дати йому спокій зі своїми претензіями щодо авторитаризму...




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 847 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ