Нд, 2024-04-28, 11:22


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Березень » 18 » З'їзд "Нашої України" не відбудеться. Пояснили "істерикою Ющенка"
12:03
З'їзд "Нашої України" не відбудеться. Пояснили "істерикою Ющенка"
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Намічений на суботу з'їзд "Нашої України" все ж таки не відбудеться, повідомило джерело в керівництві партії, це рішення буде прийнято на засіданні політради у п'ятницю о 15.00, передає "Сегодня".

Анонс з'їзду вже зник із сайту "Нашої України". Напередодні голова політради партії Валентин Наливайченко сказав: "Думаю, що суто технічно ми не зможемо провести з'їзд у суботу", передає "Комерсант-Україна".

Перед тим уже ходили чутки про скасування з'їзду – за однією з версій, через конфлікт між Наливайченком і почесним головою "Нашої України" Віктором Ющенком, за іншою версією, через нездоров'я Ющенка. Але останню вже спростувала дружина екс-президента Катерина.

"У вівторок були збори, на яких Ющенко в дуже різкій формі спілкувався з Наливайченком і Бондарчуком (голова виконкому партії). Він звинуватив їх у тому, що вони хочуть забрати його повноваження, і після цього з'їзд скасували. Делегатам був даний відбій", - підтвердило джерело в НУ інформацію про конфлікт.

"Є деякі моменти, через які проведення з'їзду поки, напевно, недоцільне. До нього потрібні чіткі, підготовлені рішення. У нас іде переговірний процес із деякими політичними силами із приводу приєднання до партії. А що стосується нібито існування персональних конфліктів, то цього нема", - сказала прес-секретар Ющенка, член президії НУ Ірина Ванникова.

Заперечує особистий конфлікт і Бондарчук: "Зараз у партії йде боротьба людей старого покоління, які пручаються реформам, з новим, яке прийшло в керівництво "Нашої України" порівняно нещодавно. Однак я хочу спростувати існування конфлікту між Ющенком, Наливайченком і Бондарчуком".

"Представники так званого "старого покоління" у Нашій Україні" розуміють, що в керівництві партії їм немає місця. До їх числа належать, зокрема, Петро Ющенко, Олександр Черевко і Віра Ульянченко. Саме вони налаштовують Віктора Ющенка проти Валентина Наливайченка", - сказав співрозмовник видання.

Опоненти "старого покоління", такі як Юрій Єхануров, Володимир Огризко, Віктор Матчук і Микола Оніщук, вважають за необхідне розширення повноважень голови політради. За словами Оніщука, статутний комітет мав намір запропонувати делегатам позбавити політраду права обирати голову й передати це право з'їзду.

Газеті "Сегодня" джерело в НУ підтвердило: "Ми підготували новий статут "Нашої України", за яким Ющенко залишався б номінальним лідером, як англійська королева, але всі повноваження передавалися главі політради Валентину Наливайченку. По суті, це був компроміс, бо багато хто дуже незадоволений Ющенком. Але Ющенко на це не пішов, улаштував істерику - мовляв, не піду на з'їзд".

Інше джерело в керівництві НУ додало: "Віктор Андрійович не здається. Він не хоче здавати партію. Більш того, він намагався об’єднати "Нашу Україну" з іншими партіями, щоб відсторонити від влади Наливайченка і його людей, але з цього нічого не вийшло. Тому відбувся цей демарш".

Глава політради "Нашої України" Валентин Наливайченко наголошує, що в партії немає персонального конфлікту. Про це він сказав, коментуючи повідомлення щодо наявності конфлікту між ним та лідером партії Віктором Ющенком.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 919 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ