Сб, 2024-04-27, 19:31


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930
Головна » 2010 » Квітень » 19 » Згорілого вщент депутата виявили під Сімферополем
19:16
Згорілого вщент депутата виявили під Сімферополем
Інші останні Кримінальні новини і надзвичайні новини на сайті holosUA.com/


У Криму під Сімферополем біля села Червоне був виявлений обгорілий труп депутата Сімферопольської райради 58-річного Володимира Папунова, члена фракції "Блок "За Януковича!". Про це повідомив помічник начальника Сімферопольського райвідділу міліції у взаємодії з громадськістю та ЗМІ Олександр Рибальченко, передають "Українські новини".
За його словами, тіло Папунова було знайдено в суботу, 17 квітня, близько 21.00 біля згорілого автомобіля на території закинутого кар'єру в районі села Красне.

Тіло загиблого було практично повністю знищено вогнем.

"З усього, що залишилося, - це дві обгорілих ноги", - заявив Рибальченко. Папунова впізнали по золотому персню і годиннику. Тіло відправлено на експертизу.

Ведеться слідство.

За інформацією Центру громадських зв'язків головного управління Міністерства внутрішніх справ у Криму, кримінальну справу порушено за фактом виявлення трупа.

Статтю, за якою порушено справу, правоохоронці не вказали. Причина загоряння автомобіля і смерті людини встановлюються. Однак, як пише портал Новини Криму , правоохоронці встановили, що смерть депутата була насильницькою. Тіло загиблого зараз перебуває на експертизі.

За даними джерел "Нового Регіону" у райраді, в згорілий джип поклали тіло Папунова. Труп згорів майже дотла - від тіла залишилися лише ступні.

Папунов був депутатом Сімферопольського району від фракції "Блок "За Януковича!", заступником керівника Партії регіонів у Сімферопольському районі, також він очолював сільськогосподарський кооператив "Нива-Агро". Він проживав у Сімферополі по вулиці Бели Куна.

Загиблий до входження до лав Партії регіонів був членом Аграрної партії України.

Безпосередню допомогу в отриманні прохідного місця у виборчому списку "Блоку "За Януковича!" Папунову надав нинішній голова Сімферопольської районної ради Володимир Закорецький.

"Ця обставина викликала серйозне обурення в рядах представників Партії регіонів, оскільки поряд з Папуновим в останній момент до прохідної частини списку затесалося ще кілька бізнесменів, які банально викупили ці місця", - стверджує видання "Новоросії".

"Зі зрозумілих причин, в Криму починається переділ сфер впливу. Відвикнувши від замовних вбивств, ми, кримчани, повинні пам'ятати, що зараз починають виходити на свободу" герої "страшних 90-х", - так прокоментував факт убивства депутата кримський правозахисник Святослав Компанієць.

Місце загиблого в минулі вихідні депутата Сімферопольської районної ради Папунова займе голова Кримської республіканської організації Слов'янської партії, заступник голови Російської громади Криму з господарської частини Юрій Петров, який йде наступним за списком "Блоку "За Януковича!". Про це повідомив голова депутатської групи "Російський блок" в Сімферопольській районній раді Євген Попов.

Зазначимо, що в Криму не вперше гине депутат автономії. У травні 2009 року в СІЗО був убитий депутат Залізничного райради Сімферополя Олексій Ісаєв.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Кримінальні новини і надзвичайні новини | Переглядів: 1192 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ