Пт, 2024-04-26, 18:50


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2018 » Січень » 8 » "Золоті глобуси" у Лос-Анджелесі вручили
12:03
"Золоті глобуси" у Лос-Анджелесі вручили
Інші останні Новини кіно: анонси, скандали, актори на сайті holosUA.com/

У Лос-Анджелесі пройшла 75-а церемонія нагородження кінопремією "Золотий глобус". У номінації "Найкращий фільм іноземною мовою" переможцем стала картина "На межі" німецького режисера Фатіха Акіна, передає 112.ua.

У категорії "Кращий драматичний фільм" лауреатом став фільм "Три білборда на кордоні Эббинга, Міссурі" Мартіна Макдонаха. Він же отримав нагороду за кращий сценарій.

Гарі Олдман завоював "Золотий глобус" в номінації "Кращий актор драматичного фільму" за роль в картині "Темні часи". У число номінантів також входили Том Хенкс ("Секретне досьє"), Деніел Дей-Льюїс ("Примарна нитка"), Тімоті Шаламе ("Клич мене своїм іменем") і Дензел Вашингтон ("Роман Израэл, Esq.").

В номінації "Краща актриса драматичного фільму" нагороду отримала Френсіс Макдорманд за роль у картині "Три білборда на кордоні Эббинга, Міссурі". На нагороду також претендували Джессіка Честейн ("Велика гра"), Саллі Хокінс ("Форма води"), Меріл Стріп ("Секретне досьє") і Мішель Вільямс ("Всі гроші світу").

У номінації "Кращий режисер" "Золотий глобус" отримав Гільєрмо дель Торо за фільм "Форма води". Крім того, за музику до цього фільму нагороду завоював французький композитор Олександр Деспла.

Нагороду за "Кращу жіночу роль у комедії/мюзиклі" отримала Сірша Ронан за роль у "Леді Берд". Цей фільм також завоював "Золотий глобус" в номінації "Краща комедія або мюзикл"

Найкращим міні-серіалом визнали "Велику маленьку брехню". Серіал також відзначили за акторські роботи: премію за кращу жіночу роль у міні-серіалі отримала Ніколь Кідман, кращим актором другого плану став Олександр Скарсгард. В номінації "Кращий драматичний серіал" "Золотий глобус" отримав "Розповідь служниці", обійшовши "Гру престолів".

Зірки Голлівуду і телебачення вийшли на червону доріжку церемонії "Золотий глобус" в одязі чорного кольору в знак солідарності з рухом по боротьбі з сексуальними домаганнями на робочому місці.

Серед номінантів церемонії, в чорних убраннях з'явилися Джессіка Частейн, Лора Дерн, Наталі Портман, Анжеліна Джолі і багато інших.

"Ми тут в підтримку руху Time's Up... Ми солідарні проти будь-якого зловживання владою", - сказала Частейн, номінована за роль у фільмі "Гра Моллі".

"Мова йде про людей, які безмовні, і мова йде про розширення прав і можливостей", - додала Октавія Спенсер, номінована на премію за роль у стрічці "Форма води".

Протягом тижня, що передувала церемонії нагородження, понад 300 представників голлівудської індустрії, включаючи акторів, режисерів і письменників, запустили кампанію Time's Up для протистояння проблем, пов'язаних із сексуальними домаганнями на робочому місці.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини кіно: анонси, скандали, актори | Переглядів: 1194 | Додав: adminA | Теги: Лос-Анджелес, Золоті глобуси
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ