Сб, 2024-04-20, 18:20


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Липень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Головна » 2009 » Липень » 24 » Пукач, чи його двійник, назвав трьох замовників вбивства. Один з них - високопосадовець
10:04
Пукач, чи його двійник, назвав трьох замовників вбивства. Один з них - високопосадовець
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Печерський суд Києва ухвалив рішення, згідно якому колишній начальник кримінальної розвідки Міністерства внутрішніх справ Олексій Пукач перебуватиме під вартою два місяці. За словами правоохоронних органів, про це попросив сам затриманий, оскільки боїться за своє життя, повідомляє СТБ.

Засідання суду продовжувалося три години і весь цей час під будівлею перебували бійці підрозділу "Альфа". По закінченню засідання Пукача, переодягнутого в бійця "Альфи", вивели у супроводі спецпідрозділу і посадили в одну з п'яти машин ескорту. Зрозуміти, хто з них підслідний колишній генерал, було неможливо.

Адвокат підслідного Сергій Осика продовжує заявляти, що його підзахисний не називав ніяких імен і не говорив, де знаходиться так і не знайдена голова Георгія Гонгадзе. Проте, як пише "Коммерсант", посилаючись на джерела в СБУ, Пукач вже назвав трьох замовників вбивства. Більш того, троє з них живі і "один обіймає вельми високу посаду".

В той же час, як повідомив заступник генпрокурора Микола Голомша, що курує розслідування справи Гонгадзе, Пукач дійсно надає свідчення, проте "спрогнозувати, коли буде поставлена фінальна крапка, не можна, адже ми не можемо допитувати людину з ранку до ночі". Також Голомша розповів, що жінка, яка жила разом з екс-генералом в селі, проходить у справі поки виключно як свідок. Де колишня співмешканка Пукача, Тетяна Стельмах, невідомо, і з розшуку її ніхто не знімав, відзначив заменпрокурора.

Як пише "Газета по-киевски", після упіймання Пукача його співмешканку Лідію Загорулько допитували, але не заарештовували, і вона досі живе у своєму сільському будинку, проте нікого не пускає за поріг. Як повідомив глава сільради Молочек, її охороняє співробітник СБУ. Жінку випускають з будинку тільки погодувати тварин і подоїти корову.

Затримана людина може бути двійником Пукача

На фотографіях і кадрах оперативної зйомки, які демонстрували на прес-конференції в СБУ, зображена людина зі змарнілим особою, сивою бородою, високим лобом. Він дійсно дуже схожий на генерала, останні відомі знімки якого були зроблені 6 років тому. Але схожість не стовідсоткова, пише "Комсомольская правда в Украине".

Інтернет-спільнота щосили обговорює думку, що якщо ми є свідками чергової спецоперації влади, яка вирішила заарештувати не генерала-втікача, а його двійника? Двійник дав би зручні всім свідчення, а справу про вбивство опозиційного журналіста, якою як і раніше докоряють владі і українська громадськість, і міжнародне співтовариство, нарешті вдалося б відправити до архіву. Багато журналістів також не впізнали Пукача, коли їм на прес-конференції продемонстрували відеозйомку затримання.

Як говорить пластичний хірург Євген Донець, "якщо на знімку 2009 року - двійник, то його підбирали дуже ретельно". "Є деякі риси, які не міняються пластичною хірургією. Наприклад, у цієї людини дуже пильний погляд - це видно як на старих, так і на нових знімках. Потім можна звернути увагу ще на одну загальну ознаку - праву брову. Вона трохи вище стосовно лівої, і ця особливість теж не міняється. На знімках трохи відрізняються носи, а ось ніздрі абсолютно однакові - такі бувають у людей з носами "хижого" типу", - говорить фахівець.

"У мене викликає сумнів ніс, - розповідає пластичний і реконструктивний хірург Тарас Валіхновський. - Виглядає він по-різному. Можна припустити, що людина удавалася до послуг пластичних хірургів".

Свого часу адвокат Пукача Сергій Осика називав зріст свого підзахисного журналістам - 1,60 м. Проте Святослав Чекотун, брат жінки, що жила з Пукачем в селі під Житомиром, стверджує - не нижче 1,73 м. "Я не вірю, що це Пукач, - говорить Чекотун. - До Ліди прибився в пріймаки якийсь чоловік, і його звали Петром, а не Олексієм. Вони нормально жили, обзавелися господарством, і не схоже, що Петро був генералом - він так працював вилами і розкидав гній, що так прикриватися неможливо".

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 2136 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ