Сб, 2024-04-20, 01:23


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Березень » 19 » 21 березня стартує автомобільний марш протесту підприємців України з вимогою відставки уряду
13:28
21 березня стартує автомобільний марш протесту підприємців України з вимогою відставки уряду
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Зі Львова та Луганська 21 березня стартує "Автомобільний марш протесту Україною". Акцію проведе Асамблея громадських організацій малого та середнього бізнесу із залученням громадських рухів та об'єднань, повідомив УНІАН голова Асоціації вільних профспілок автотранспортників України Андрій Корчинський.

Акція "Автомобільний марш протесту Україною" у формі автопробігу-протесту стартує зі Львова та Луганська і завершиться об'єднанням автоколон 25 березня у Києві. За словами Корчинського, дві автоколони виїдуть зі Львова та Луганська 21 березня о 12.00 та з’єднаються 25 березня у Києві, де проведуть протестний мітинг.

"Автопробіг передбачається як акція загального єднання громадян України. У містах руху колон передбачено проведення мітингів, семінарів, круглих столів, збір підписів під спільними вимогами - відставки уряду, який здійснює непрофесійні та неефективні реформи", - розповів Корчинський.

Він також зазначив, що до акції долучилися представники Конфедерації вільних профспілок, молодіжного руху "Відсіч", Асоціації правозахисників України, Всеукраїнської спілки ветеранів, Спілки офіцерів України, Асоціації українських банків.

У Львові колона з легкових та вантажних автомобілів сформується об 11.00 на вулиці Пасічній, звідки вирушить о 12.00 до Києва, зупиняючись по маршруту слідування у містах та райцентрах для проведення мітингів та інформування громадян про мету акції, розповів Корчинський.

25 березня учасники автопробігу зі Львова та Луганська об'єднаються на Софіївській площі Києва, де відбудеться мітинг протесту під гаслом: "Відбери в олігархів Україну, поверни її громадянам!" з вимогами відставки уряду, "який проводить неефективні та непрофесійні реформи", підкреслив Корчинський.

Він також зазначив, що свої вимоги вони мають намір цього ж дня передати до Адміністрації Президента України.

Зазначимо, на минулому тижні українські автомобілісти, пасажирські і вантажні автоперевізники мали намір розпочати масові акції протесту у разі, якщо буде запроваджено мито на нафтопродукти.

Окрім того, підприємці Запоріжжя повідомляли, що наприкінці березня планують вирушити в автопробіг підприємницького протесту по Україні.

Нагадаємо, найближчим часом влада готує українцям пенсійну реформу.

Пенсійна реформа проводиться в рамках домовленостей між Україною та Міжнародним валютним фондом. Згідно з цією домовленістю, ухвалення пенсійної реформи (як і підняття цін на житлово-комунальні тарифи) є структурним маяком, від виконання яких залежить отримання наступного траншу кредиту МВФ.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 1008 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ