Ср, 2024-04-17, 01:21


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Вересень 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Головна » 2009 » Вересень » 25 » 26-27 вересня у Вінниці "Міжнародні дні джазової музики"
19:59
26-27 вересня у Вінниці "Міжнародні дні джазової музики"
Інші останні Анонси. Повідомлення. Прес-релізи на сайті holosUA.com/

26-27 вересня 2009 року у джазовій столиці України м.Вінниці пройдуть концерти XIV-го, "веселого" фестивалю "Міжнародні дні джазової музики". Організатори кожного року намагаються підібрати виконавців таким чином, щоби окрім чудової джазової музики загалом глядачам була представлена певна грань музичного мистецтва.

XIV-й фестиваль отримав назву "Веселий" тому, що твори, які прозвучать на ньому, мають легкий, веселий і подекуди жартівливий характер. Програми вокального секстету "JazzEX" (Київ, Україна), квартета Ренато Боргетті (Бразилія), Луїза Сімаса і муніципального біг-бенда "ВінБенд", ансамбль Міхаеля Портера (Німеччина) а також "Шоу світових хітів" у виконанні російської королеви блюза Вікторії П'єр-Марі тому підтвердження.

Кожного року фестиваль намагається розширювати музичну географію виконавців. Багато з нас чули про запальні, ритмічні та веселі композиції далекої Бразилії. Цього року часточка південноамериканської країни приїде на Поділля. Вінничани, першими на Україні, почують виступ віртуозного акордеоніста Ренато Боргетті (Бразилія).

Також цей фестиваль, як і прийдешні, є багатим на прем'єри. Так на прохання організаторів вінницького джазового фестивалю народний артист України, композитор Мирослав Скорик спеціально написав концертну програму під назвою "Джаз і класика", яку виконає разом із заслуженою артисткою України Оксаною Рапітою та камерним оркестром вінницької облфілармонії "Арката" (художній керівник Георгій Курков).

Вдруге на фестивалі виступить перший і єдиний в Україні муніципальний джазовий оркестр "ВінБенд". В минулому році відбулась його сольна прем'єра (яка пройшла з великим успіхом). Цього року оркестр виступить з американським піаністом і співаком бразильського походження Луїзом Сімасом. Ця програма також підготовлена спеціально для вінницького фестивалю.

І найголовніше. Організатори в цей непростий час зуміли не лише зберегти чітку форму проведення і високий міжнародний статус фестивалю, але і дотримались головного принципу проведення "Міжнародних днів джазової музики" - демократичність та загальнодоступність. Як і в минулі роки всі без винятку концерти будуть транслюватись наживо на телевізійному каналі вінницької обласної телерадіокомпанії (ВДТ-6) та в ефірі обласного радіо "Хвиля-873кГц" (уявна аудиторія близько 4 млн. населення). І як завжди замовити запрошення можна за телефоном 690-025, бажано наголосивши, що про фест Ви дізналися на сайті Голос UA на РФ.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Анонси. Повідомлення. Прес-релізи | Переглядів: 1847 | Додав: holos
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ