Пт, 2024-04-26, 11:16


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2015 » Серпень » 30 » 5 вересня ЦВК оголосила старт місцевих виборів, на Донеччині вони не пройдуть в 91 пункті, на Луганщині - в 31
13:47
5 вересня ЦВК оголосила старт місцевих виборів, на Донеччині вони не пройдуть в 91 пункті, на Луганщині - в 31
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Центральна виборча комісія оголосила про початок виборчого процесу з чергових місцевих виборів в Україні з 5 вересня.

"Оголосити з 5 вересня 2015 початок виборчого процесу чергових виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів 25 жовтня", - йдеться в постанові ЦВК, прийнятій на засіданні комісії в суботу, 29 серпня.

Згідно з постановою, оголошення не стосується тимчасово окупованих територій Автономної Республіки Крим, Донецької та Луганської областей, а також підконтрольних України прифронтових населених пунктах в зоні проведення антитерористичної операції на Донбасі, в яких проведення виборів неможливо.

Згідно з календарним планом, ЦВК до 4 вересня на підставі даних Державного реєстру виборців повинна визначити кількість одномандатних округів, які повинні бути створені на території відповідних адміністративно-територіальних одиниць для проведення місцевих виборів.

Партії, які мають намір брати участь у виборах, з 26 серпня по 1 вересня мають подати до ЦВК кандидатури для включення до складу територіальних виборчих комісій, і ЦВК до 6 вересня повинна сформувати ці комісії.

Висування кандидатів у депутати місцевих рад та на посади сільських, селищних і міських голів розпочнеться 21 вересня, територіальні виборчкоми повинні завершити процес реєстрації кандидатів не пізніше 1 жовтня.

Також ЦВК визнала неможливим проведення чергових місцевих виборів 25 жовтня в прифронтовій зоні антитерористичної операції в 91-му населеному пункті в Донецькій області та 31-му - в Луганській області.

Таке рішення ЦВК було прийнято на підставі подань голів Донецької та Луганської обласних військово-цивільних адміністрацій Павла Жебрівського і Георгія Туки.

Згідно з постановою, у Донецькій області вибори не будуть поводиться в містах Дебальцеве, Костянтинівка, Докучаєвськ, Дзержинськ, Авдіївка, Артемівськ, Мар'їнка, а також низці населених пунктів у семи районах: Артемівському, Волноваському, Володарському, Костянтинівському, Мар'їнському, Старобешівському, Ясинуватському.

У Луганській області вибори не будуть поводиться в Щастя, Попасної, а також окремих населених пунктах Новоайдарського, Попаснянського та Станично-Луганського районів.

Також відповідно до закону "Про місцеві вибори" не будуть проводитися вибори депутатів Донецького і Луганського обласних рад.

У той же час до цього переліку не увійшли Маріуполь і Лисичанськ, хоча спочатку вони також були в пропозиціях, поданих Жебрівським і Тукою.

Як повідомлялося, ЦВК у п'ятницю, 28 серпня, оголосила про початок виборчого процесу з 5 вересня по перших місцевих виборах в 74-х об'єднаних громадах в дев'яти областях, які також відбудуться 25 жовтня.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 780 | Додав: adminA | Теги: 5 вересня, 91 пункт, старт місцевих виборів, Луганщина, Донеччина, ЦВК, 31
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ