Пт, 2024-04-19, 01:21


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Новини кіно: анонси, скандали, актори. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 61 62 63 64 65 ... 70 71 »
Звезда Голливуда Леонардо ДиКаприо и его подруга, израильская супермодель Бар Рафаэли проводят свой отпуск в Риме, куда они прибыли в минувшую пятницу.


Звезда Голливуда Анджелина Джоли отправилась в Доминиканскую республику, где лечатся дети, эвакуированные после чудовищного землетрясения на Гаити.


Знамениті голлівудські актори Бред Пітт і Анджеліна Джолі в понеділок подали до суду на британський таблоїд News of The World, що раніше повідомив про розлучення зоряної пари.


Український актор Дмитро Лаленков потрапив у Києві в аварію. Джип артиста на Броварському проспекті виїхав на зустрічну смугу і врізався в "Опель".


С монополией "Аватара" в североамериканском кинопрокате покончено - в лидеры бокс-офиса вырвалась романтическая мелодрама "Дорогой Джон".


Первый канал неожиданно исключил скандальный сериал "Школа" из своей сетки вещания.


У Південній Кореї фільм "Аватар" Джеймса Кемерона показують у 4D-форматі. Формат 4D передбачає задіяння у кіносеансі всіх 5 органів чуття.


Сегодня ряд таблоидов сообщили о том, что королева эстрады Мадонна оставила своего 23-летнего любовника Джезуса Луса, сменив его на 24-летнего Джона Кортаджарену.


Зірка фільмів про Гарі Поттера Емма Уотсон випередила за своїм заробітком в 2009 році решту голівудських актрис.


Актриса Анна Самохіна померла в ніч на понеділок, 8 лютого, на 48 році життя.


Відомий російський режисер Володимир Мотиль, що зняв знаменитий фільм "Біле сонце пустелі", у п'ятницю, 5 лютого, потрапив у лікарню з підозрою на інсульт.


40-річна кінозірка, чиє особисте життя стало надбанням громадськості після розлучення з Бредом Піттом, хоче зустріти багатого, але невідомого в шоу-бізнесі, чоловіка.



В Америке обнаружилась очередная партия неизвестных фотографий актрисы Мэрилин Монро. "Не парадные" снимки, сделанные за 9 месяцев до смерти актрисы, раскрыл и выставил на продажу их автор – модный фотограф Лен Стеклер.


На этой неделе сообщили, что российский миллиардер еврейского происхождения Леонард Блаватник, владелец Access Industries, стал одним из претендентов на покупку кинокомпании Metro-Goldwyn-Mayer Inc. 


"Голливудская порнозвезда" Саша Грей выступила в новом амплуа. На этот раз она снялась для рекламной кампании международной организации по защите прав животных РЕТА.


Студия Universal Pictures сообщила о начале съемок пятой части гоночной франшизы "Форсаж".


Британский комедийный актер Рассел Брэнд собирается провести "голую" свадьбу. Но для этого ему еще надо уговорить раздеться свою невесту


Популярный актер и режиссер Мел Гибсон снова не сдержал эмоций и во время телеинтервью грубо обозвал некорректного ведущего.


Известной российской актрисе театра и кино Анне Самохиной, недавно отметившей 47-летие, поставлен страшный диагноз – рак желудка четвертой, уже неоперабельной, степени.


У Беверлі Хіллз оголосили короткий список номінантів на найпрестижнішу нагороду у світі кіно - золоту статуетку "Оскар".