Пн, 2024-05-20, 04:13


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Головна » Новини культури та освіти. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 71 72 73 74 75 ... 93 94 »

На Волині 7-8 серпня відбудеться фестиваль "Бандерштат-2010". Цей захід відбудеться вчетверте. Він пройде у селищі Рокині, що за 12 км від Луцька на території Музею історії сільського господарства.


В Эдинбурге в пятницу начинается 64-й "народный" фестиваль искусств "Фриндж". Он традиционно стартует за неделю до главного культурного события года в шотландской столице - Международного фестиваля искусств.


В немецком Баден-Бадене обнаружено фортепьяно, на котором, судя по всему, играл Вольфганг Амадей Моцарт. Австрийский композитор, дирижер и музыкант использовал данный инструмент в ходе гастролей в Страсбурге.


Израильские археологи, проводившие работы перед прокладкой новой дороги в Изреэльской долине, обнаружили в окрестностях деревни Савад Хамайра неизвестный ранее древний населенный пункт.


Український письменник Юрій Андрухович зізнався, що йому часто снилося, що він повинен застрелити президента Віктора Януковича.


Гала-концертом та нагородженням переможців завершився міжнародний конкурс молодих виконавців "Нова хвиля" в Юрмалі.


Вранці, 30 липня, на 63-му році життя помер відомий український співак і композитор Микола Мозговий.


Разработчики видеохостинга YouTube анонсировали во вторник проект коллективного фильма о жизни пользователей "Life in a Day" ("Жизнь за один день").

Сегодня во французском Авиньоне в 64-й раз открывается крупнейший в мире театральный фестиваль. Ежегодно небольшой прованский городок становится местом паломничества ведущих режиссеров, хореографов, сценографов и просто поклонников театрального искусства.


Мультфильм "Солнце, море, самолет" детской студии "Печка" из Самары признан лучшим на Всероссийском фестивале мультипликационных фильмов, авторы которых - дети.


Наприкінці липня в рамках святкування Дня міста Яремче відбудеться фестиваль сучасної української культури - "Потяг до Яремче".


Скрипка, созданная в 1741 году итальянским мастером Гварнери дель Джезу, который наряду со Страдивари является одним из выдающихся мастеров смычковых инструментов мира, будет выставлена на аукцион.


Вчора в Парижі стартував Тиждень високої моди сезону осінь-зима 2010/11. Одним з перших кутюрну колекцію модного дому Dior показав infant terrible фешн-світу Джон Гальяно.


Протягом трьох днів на фестивалі "Свірж" виступлять фолк- і рок-групи, пройдуть майстер-класи з танців народів світу. Заплановані численні виступи вуличних театрів і фаєр-виконавців.


Британський художник Ентоні Гормлі завершив реалізацію свого чергового арт-проекту, встановивши останню, соту за рахунком, чавунну скульптуру самого себе в австрійських Альпах.


Загадочные останки древнеримской женщины нашли археологи в британском графстве Херефордшир. Исследователи подозревают, что богатая и физически сильная женщина при жизни была гладиатором.


Британський колекціонер Чарльз Саатчі подарував свою галерею державі. Колекція складається із понад 200 творів мистецтва, серед яких відома інсталяція "Моє ліжко" Трейсі Емін.


Королева Великої Британії Єлизавета IІ, яка перебуває в Канаді з офіційним візитом, відкрила пам'ятник у бронзі знаменитому піаністові Оскару Пітерсону.


Историк из университета Манчестера Джей Кеннеди утверждает, что древнегреческий философ Платон включил в свою книгу "Государство" музыкально-математический код, слишком опасные, чтобы высказывать их открыто.


Британський поп-музикант Джеймс Блант встановив новий світовий рекорд висоти, на якій будь-коли проходили концерти.