Сб, 2024-05-18, 18:56


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Головна » Новини культури та освіти. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 72 73 74 75 76 ... 93 94 »

14 финалистов пятого сезона Национальной литературной премии "Большая книга" выложили свои книги в интернет, чтобы за них могли проголосовать читатели.


На Полікуровському пагорбі в Ялті міліція і науковці виявили людські останки, що належать, імовірно, до середньовічного християнського поховання.


Картина знаменитого італійського художника епохи Відродження Мікеланджело да Караваджо "Взяття Христа під варту, або Поцілунок Іуди", викрадена з Одеського музею західного і східного мистецтва два роки тому, знайдена.


Після успішних виступів у травні цього року, до Києва повертається вистава "Монологи VAGINI" у постановці швейцарського режисера і актора італійського походження Джуліано ді Капуа.


Картина Пабло Пікассо "Портрет Анхеля Фернандеса де Сото" був проданий за 51,9 млн доларів на аукціоні Christie's у Лондоні. Перед початком торгів очікувалося, що полотно буде продано за 45-60 млн доларів.


З 24 до 28 червня 2010 року в київському кінотеатрі "Київ" відбудеться 3-й фестиваль "Тиждень турецького кіно у Києві".


У Лос-Анджелесі померла Едіт Шейн - медсестра зі знаменитої фотографії, зробленої Альфредом Ейзенштедтом на нью-йоркській Таймс-сквер 14 серпня 1945. Шейн померла у себе вдома в Лос-Анджелесі у віці 91 рік.


Найбільший в Європі фестиваль рок-музики стартує сьогодні поблизу англійського міста Гластонбері. Фестиваль зародився 40 років тому зусиллями ентузіастів на одній із ферм в англійському графстві Сомерсет.


У Єгипті знайшли підземне місто, якому 3,6 тис. років. Австрійським археологам вдалося знайти руїни столиці гіксосів, які керували Єгиптом приблизно в 1664-1569 роках до н. е.


Нейрохірурги заявили, що виявили завуальоване зображення головного мозку людини на одній з фресок Мікеланджело в Сикстинській.


На вулицях Нью-Йорка в понеділок з'явилися десятки піаніно, зіграти на яких може будь-хто охочий. Таким чином жителі міста підтримали акцію, яка з 2008 року здобула велику популярність у Лондоні, Сіднеї та інших мегаполісах. 


22 червня у Львові в кінотеатрі ім. Довженка відбудеться допрем’єрний показ-презентація документального фільму "Золотий вересень. Хроніка Галичини 1939-1941" режисера Тараса Химича.


Археологи виявили стародавнє єгипетськє місто, якому близько 3,5і тисяч років. Воно лежало в східній дельті Нілу в Єгипті.


Дві театральні студії з Чернігова стали переможцями VIII Міжнародного фестивалю прекрасних театрів, який пройшов у польському місті Тчев, повідомила керівник міського суспільного об'єднання інвалідів "Шанс" Світлана Федорова.


Львівське видавництво "Свічадо" видало релігійну книгу про секс - "Секс, якого ми не знаємо". Автор - польський монах Ксаверій Кнотц. Вона була видана в Польщі і стала бестселером.


Людські останки, виявлені в безіменній могилі на кладовищі старої тосканської церкви в 1956 році, з 85% ймовірністю належать видатному художникові епохи Ренесансу Мікеланджело да Караваджо.


19-20 червня в Києві відбудеться "Фестиваль українсько-кримськотатарської традиційної культури "Козацький розгардіяш на "Мамаєвій Слободі".


Писательница, переводчица и специалист по скандинавской литературе Наталия Никитична Толстая умерла 16 июня в Санкт-Петербурге на 68-м году жизни.


Работа итальянского художника и скульптора Амедео Модильяни "Голова", созданная им в 1910-1912 годах, была продана в Париже с аукциона Christie's за рекордные 52,6 млн долларов.


Выставка "Тайны погребенного города", на которой представлены редкости из города Помпеи, уничтоженного вулканом в 79 году нашей эры, открылась в среду в Государственном историческом музее (ГИМ).