Сб, 2024-05-18, 14:41


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Головна » Анонси. Повідомлення. Прес-релізи. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 6 7 8 9 10 ... 41 42 »

 

 

Украинские дипломаты договорились с ведущим испанским телеканалом о включении тестовых вопросов об Украине в программу викторины.


 

Фонд боротьби з корупцією перевірив опубліковані раніше журналом "Собеседник" документи про зміну прізвища і про операції з нерухомістю колишньої дружини президента Росії Володимира Путіна Людмили.
 


 

 

У Любліні пройшла церемонія з нагоди початку функціонуваня литовсько-польсько-української бригади LITPOLUKRBRIG (ЛітПолУкрбриг).


 

У понеділок, 30 листопада, закінчується відведений громадянам України термін для визначення свого статусу в Росії, з 1 грудня міграційна служба РФ розпочне застосовувати до порушників санкції.


 

Про круглий стіл «Процес реалізації стратегії регіонального розвитку в Київській області: проблеми, досягнення та перспективи»


 

Государственный комитет телевидения и радиовещания просит Государственную фискальную службу включить в Перечень товаров, запрещенных к ввозу на таможенную территорию Украины, книжные издания антиукраинского содержания.


 

На заседании глав минобороны стран-участниц НАТО 24 июня будет принято решение об увеличении численности сил реагирования альянса до 30-40 тыс. человек.


 

"Де екс-міністр оборони Януковича Лебедєв? А він дерева в парку в Севастополі з губернатором Меняйлом садить", - прокоментував журналіст фото. На фото розшукуваний в Україні екс-чиновник саджає дерево в парку Перемоги в Криму.


 

У ніч з суботи на неділю, 29 березня, в Україні стрілки годинників перевели на одну годину вперед, тобто на літній час. Також перехід на літній час здійснили цієї ночі і в державах ЄС.


 

Зустріч «нормандської четвірки» відбудеться в Парижі у середу, 25 березня на рівні директорів політичних департаментів Міністерств закордонних справ.


 

В воскресенье, 29 марта, в 03:00 украинцы переведут стрелки часов на один час вперед. Любопытно, что впервые со времени распада СССР в 1991 году, Украина и Россия начнут жить по одному времени.


 

У Вашингтоні ще не ухвалили рішення про поставки летального озброєння Україні, подальший розвиток ситуації американська адміністрація пов'язує з виконанням Мінських угод.


В Києві 20-21 лютого відбулася міжнародна конференція "Стратегії регіонального розвитку України: моніторинг розробки та виклики впровадження". Упродовж першого дня були проведені три панельні дискусії


 

Керівник Консультативної міжнародної ради реформ в Україні, екс-президент Грузії Міхеїл Саакашвілі повідомив про свій візит до США і обговорення питання про надання Україні зброї.


 

Польща готова взяти участь у миротворчій місії на сході України, однак передувати цій місії має фактичне припинення вогню і відповідне рішення ООН. Про це сказав міністр закордонних справ Польщі Гжегож Схетина.


 

Про «підтримку мовного та культурного різноманіття та багатомовності» було оголошено на ХХХ сесії Генеральної конференції ЮНЕСКО, що проходила 26 жовтня — 17 листопада 1999 року в Парижі.


 

14 февраля 1946 года научному миру и всем заинтересованным был продемонстрирован первый реально работающий электронный компьютер ENIAC I (Electrical Numerical Integrator And Calculator).


 

Канада готовится предоставлять украинским военным спутниковые снимки зоны конфликта на Донбассе с высоким разрешением. Речь идет о данных со спутника RADARSAT-2, который способен делать снимки днем и ночью при любой погоде.


 

Верховная Рада Украины в четверг, 12 февраля, приняла постановление о временном приостановлении аккредитации журналистов и технических работников некоторых средств массовой информации РФ при органах государственной власти Украины.


 

Також сторони домовились провести експертні консультації у Берліні представників МЗС 9 лютого та зустріч Тристоронньої контактної групи 10 лютого за участю підписантів Мінських домовленостей.