Пт, 2024-05-17, 05:39


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Головна » Новини науки і технології. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 80 81 82 83 84 ... 148 149 »


На супутнику Сатурну Титані виявили річку, яка за своїми контурами і структурою русла дивовижно схожа на Ніл на півночі Африки.



Науковці винайшли новий матеріал, який може текти, як рідина, а потім знову відновлювати первісну форму, ніби страшний "Термінатор Т-1000".



Если вы нуждаетесь в постоянной распечатке значительного количества документов дома, то вам непременно выгоднее всего приобрести себе принтер. Однако, перед тем как приобрести себе новый принтер характеристика, обзор и отзывы о нем вам пригодятся.



Науковці з Університету штату Массачусетс розробили повністю автоматизовану систему AutoMan, здатну взяти на себе всю організаційну та управлінську роботу в офісах і на підприємствах.

 

Писатель, художник и журналист, который переехал на постоянное место жительства в Стокгольм, так как получил шведское гражданство, рассказал, что недавно приобрел себе телефон на две сим карты по выгодной цене на сайте.




Семье Тараса Грицика не страшны перебои с "государственным" светом, так как
имеет собственный, от природы


С каждым годом все больше жителей нашей Необъятной получают доступ в Интернет. Сеть открывает большие возможности для развития человека и расширения ареала его деятельности – как социальной, так и деловой.




Соглашение о политике конфиденциальности есть почти на каждом сайте.



Уже ни для кого не секрет, что с помощью соцсетей можно зарабатывать. Нужно только определиться со специализацией и совместить это со своими умениями.

 

Украинская эстрадная звезда Олеся Киричук порадовала львовскую публику "живым" исполнением во время "Арт-кабаре LoveSorry", в котором нашлось место и романтике, и драме



Французькі науковці провели дослідження і з'ясували, що у процесі вибору подруги переважна більшість чоловіків в першу чергу звертає увагу не на груди чи ноги, як це прийнято вважати, а шукає схожих на себе жінок.



Під час експерименту з аналізу складу атмосфери Марса перші виміри показали присутність метану.



Ученые и все неравнодушные земляне, возлагавшие большие надежды на марсоход Curiosity, могут ликовать - исследователи NASA получили удивительные результаты анализа грунта красной планеты.


На думку дослідників з Каліфорнійського інституту технологій в Пасадені, на початковому етапі розвитку Сонячної системи, коли наше Сонце ще знаходилося у стадії активного формування, в системі були передумови для розвитку двох зірок.



Західні експерти пророкують смерть ноутбуків як класу у найближчі 3-5 років. Натомість, на їхню думку, майбутнє - за мобільними пристроями.



Окситоцин часто називають "гормоном любові": він зміцнює соціально-психологічні зв'язки, покращує емоційне взаєморозуміння між закоханими і між батьками та дітьми.



В наши дни компьютерная техника прочно вошла в жизнь современных людей, а поэтому практически каждая семья имеет дома персональный компьютер или ноутбук, принтер, сканер и так далее

 

Компанії IBM і 3M запропонували новий спосіб "прискорення" роботи комп'ютерного процесора. Істотно підвищити продуктивність процесорів (до тисячі разів) може спеціальний електричний "клей"


 

Во Львове состоялась Первая международная выставка-конкурс масштабных моделей Lviv Scale Models Fest




Негативний вплив метамфетаміну - поширеного наркотика, який вживають близько 30 млн людей у всьому світі, - відомий практично кожному.