Чт, 2024-04-25, 17:47


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Новини культури та освіти. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 91 92 93 94 »

Керівник світового гіганта кіноіндустрії Walt Disney Studios Дік Кук, пропрацювавши на студії 38 років, пішов у відставку.


Вперше в Україні пройде виставка амбротипів фотографа Романа Кравченка під назвою "Амбротипія - Природна магія". Експонуватися фотографії будуть у культурному центрі Києва - Мистецький арсенал - з 3 до 17 жовтня.



Сьогодні в одній із московських лікарень на 97-му році життя помер відомий поет Сергій Міхалков


У Севастополі в музеї імені Крошицького розпочала роботу виставка "Сакральне мистецтво Галичини XVIII - початку XX століть", підготовлена Червоноградським філіалом Львівського музею історії релігії.


Творець легендарної електрогітари Gibson Les Paul, музикант і інженер Лес Пол (Les Paul) помер у віці 94 років в результаті ускладнень від запалення легенів у лікарні американського міста Уайт-Плейнс.


Днями в Золочівському замку в Львівській області після 25 років реставрації відкрили Великий палац. Тепер всі охочі зможуть помилуватися унікальними експонатами, представленими в палаці: полотнами Рубенса, якнайдавнішими світильниками з кісток іхтіозавра, вік яких - більше 60 млн років, короною Данила Галицького


Як повідомили Голос UA на РФ в прес-службі Луцької міськради, більше 5 тис. людей взяли участь у всеукраїнському фестивалі альтернативної музики "Бандерштат-2009", що відбувся 8-9 серпня під Луцьком. Жодних неприємних інцидентів, конфліктів під час дійства не було. На території фестивалю не розповсюджувалися алкогольні та тютюнові вироби. Під час фестивалю постійно діяло наметове містечко, де протягом цих днів мешкало близько тисячі його учасників.



22 та 23 серпня у Пирогово святкуватимуть "День коваля".


"Твоя музика вічна!" - цей напис на жалобній стрічці вінка, що його принесли симпатики в останній дар своєму кумирові, найточніше відобразив настрої численної армії прихильників його творчості. Вони прибули сьогодні до Львова, щоб провести в останню путь легенду українського року - вокаліста гурту "Брати Гадюкіни" Сергія Кузьмінського.


З нагоди дня пам'яті легендарного кошового отамана Війська Запорозького Низового Івана Дмитровича Сірка у селі Капулівка, що на Нікопольщині, відбулися Всеукраїнські дні козацької слави й обласний фестиваль козацької пісні, танцю та музики "Звідси воля розлилася".


Відомий актор, народний артист Росії Зиновій Високовський помер на 76-му році життя в ніч на понеділок у Москві.


Як стало відомо Голос UA на РФ, декілька годин тому помер лідер легендарного гурту "Брати Гадюкіни" - Сергій "Кузя" Кузьмінський. Цю інформацію підтвердили друзі музиканта.


Із головною нагородою повернувся до Львова оркестр Національного академічного українського драматичного театру театру імені Заньковецької з Міжнародного фестивалю музики, мистецтва і фольклору «Подляська октава культур», що відбувся у польському місті Бялостоку.


В субботу, 25 июля, в киевском музее под открытым небом "Мамаева Слобода" состоится конное шоу "Казацкие забавы" и вечерницы с группой "Мандри".


В Нью-Йорке в возрасте 78 лет умер ирландский писатель Фрэнк Маккурт, ставший известным благодаря автобиографическому роману "Прах Анжелы", удостоенному Пулитцеровской премии в области литературы, сообщает  The New York Times.


Міжнародний фестиваль "Бандерфест–2009" пройшов 17-19 липня на Буковині. Його організатором виступив чернівецький мотоклуб "BANDERAS MC". У байкерському фестивалі взяли участь понад 120 байкерів з Одеси, Дніпропетровська, Донецька, Києва, Закарпаття, Івано-Франківська та Чернівців.



В Чернівцях уже вдруге відбувся молодіжний етно-духовний фестиваль "Обнова-фест". Це свято сучасної молодіжної культури, пронизаної традиційною українською самобутністю. У програмі фестивалю – музика, літературні читання, майстер-класи від народних умільців.


У Києві з 1 по 5 липня 2009 року відбудеться перший Незалежний інтерактивний містичний фестиваль авторів "Німфа". Серед учасників - театр Пластичної драми на Печерську, театр-кафе "Колесо", театр української традиції "Дзеркало", Малий драматичний театр, Донецький народний театр "О!", а також художники і фотографи з роботами на містичні теми


Вчера, 30 июня, в Германии умерла Пина Бауш, знаменитая танцовщица и хореограф. Ей было 68 лет.


Закінчився відбір учасників концертної програми фестивалю "Бандерштат–2009". Оргкомітет визначив список гуртів, які братимуть участь у фестивалі. Його хедлайнерами будуть український гурт "Тартак" та команда з Білорусі "Mauzer".