Пт, 2024-04-26, 00:36


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Новини культури та освіти. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 90 91 92 93 94 »

З 4 грудня до 13 січня Олег Скрипка привезе "Етно-диско-вечорниці" в Одесу, Запоріжжя, Харків, Київ та Львів. Відкриється новий сезон в Одесі виступами "Ле Гранд Оркестру", групи "Мандри" і народної капели "Чоботи з Бугая"


Последнее произведение Владимира Владимира "Лаура и ее оригинал" (The Original of Laura) наконец вышло и в России, на родине знаменитого писателя. Несмотря на последнюю волю автора, неоконченный роман увидел свет и уже поступил в продажу.

В понедельник, 30 ноября, в Токио открылась ежегодная выставка маникюрной высокой моды Tokyo Nail Expo 2009. В минувшем году оборот капитала в "ногтевой индустрии" Японии составил 200 миллионов японских йен.



Сербский поэт, писатель, переводчик и историк сербской литературы Милорад Павич скончался в возрасте 80 лет.


Співробітники Одеського музею західного і східного мистецтв виявили, що одна з картин, яка виставлена в їхній експозиції як "робота невідомого художника" епохи Відродження, швидше за все, належить пензлю знаменитого Тиціана.


Польський національний кіноархів поповнився унікальним фільмом 1913 року, який довгий час вважався втраченим. Як повідомляється на сайті Polskie Radio, мова йде про німу картину "Костюшко під Рацлавицями", що розповідає про один із епізодів повстання під проводом Тадеуша Костюшко проти Російської імперії.


Дебютный альбом I Dreamed a Dream 48-летней шотландской певицы Сьюзан Бойл, прославившейся на весь мир после участия в телевизионном шоу "Британия ищет таланты", занял первое место в британском хит-параде лучших альбомов и бьет все рекорды по темпам продаж.


Президент Росії Дмитро Медведєв підписав указ про присвоєння почесного звання Народний артист РФ театральному режисерові, Народному артисту України Роману Віктюку.


Легендарный французский кутюрье, родоначальник системы прет-а-порте Пьер Карден был госпитализирован сегодня в частную американскую клинику в Нейи-сюр-Сен в окрестностях Парижа.


Пласідо Домінго виступить в грудні в столиці Мексики з безкоштовним концертом на відкритому повітрі, присвяченим святкуванню Різдва. Домінго виконає пісні з репертуару іспанської музичної комедії, різдвяні, а також традиційні мексиканські народні пісні. Концерт збере близько трьох мільйонів відвідувачів.


На 69-му році життя помер популярний радянський артист, народний артист Української РСР (1979), провідний актор кіноепопеї "Визволення" Микола Олялін.


Жизнь молодого англичанина по имени Гарри Поттер сильно изменилась с момента выхода в свет романов Джоан Роулинг о мальчике-волшебнике. Сначала настоящему Гарри понравилось совпадение, но вскоре его жизнь превратилась в кошмар


З нагоди 100-річчя уродин провідника ОУН Степана Бандери та 50-х роковин від дня смерті працює виставка "Степан Бандера: документи свідчать" у Національному музеї історії України в Києві (вул. Володимирська, 2). Це – перша в Україні експозиція, на якій представлено раніше невідомі документи, світлини та особисті речі Степана Бандери.


У Стокгольмі оголосили лауреата Нобелівської премії з літератури за 2009 рік. Володарем головної книжкової премії світу стала німецька письменниця Герта Мюллер, повідомив секретар Нобелівського комітету.


7 жовтня 2009 року о 17:00 в Національному музеї Тараса Шевченка (бульвар Шевченка, 12) відбудеться презентація "Кобзаря" Тараса Шевченка в перекладі турецькою мовою.


У харківському видавництві "Фоліо" вийшла книга "Леонід Черновецький". Вона продовжила серію "Знамениті українці", в якій виходили видання про Володимира Великого, княгиню Ольгу, Григорія Сковороду та інших.


Известный американский рок-певец Боб Дилан решил отказаться от авторских гонораров за свой новый альбом в пользу голодающих в мире. Отчисления, причитающиеся музыканту за сборник "Рождество в сердце" (начало продаж - 13 октября), поступят в фонд Всемирной продовольственной программы (ВПП) ООН. Об этом объявила эта организация Объединенных Наций.


23-28 вересня 2009 року в Національному академічному драматичному театрі ім. Франка відбудеться VI Міжнародний фестиваль жіночих монодрам "Марія", присвячений першій народній артистці України Марії Заньковецькій.


Бурхливе обурення мешканців італійського міста Верони викликала картина одного з художників, на якій зображена Діва Марія з Адольфом Гітлером на руках замість Ісуса Христа.


Торжественной церемонией распечатывания бочки свежесваренного пива открылся сегодня в южногерманском Мюнхене 176-й праздник пива - "Октоберфест".