Вт, 2024-04-23, 19:02


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
ТОП:
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Головна » Новини культури та освіти. А також останні новини, курси валют в Україні і прогноз погоди і цікаві тести.

Останні новини України, новини Росії, новини світу, новини економіки і кримінальні новини.
« 1 2 ... 88 89 90 91 92 93 94 »

Американська прокуратура збирається висунути особистому лікареві Майкла Джексона звинувачення у ненавмисному вбивстві.


Пабло Пікассо знову став найдорожчим лотом традиційних вечірніх торгів роботами імпресіоністів і модерністів аукціону Christie's у Лондоні - картина "Голова жінки (Жаклін)" пішла у вівторок увечері за 8,1 мільйона фунтів стерлінгів.


Первая леди Франции Карла Бруни отказалась от участия в итальянском песенном фестивале Сан-Ремо.


Несмотря на то, что реконструкция Большого театра еще в самом разгаре, во вторник в одном из его залов состоится первый с начала ремонта концерт.


За две недели до приезда в Израиль с гастролям художественный руководитель БДТ, народный артист России и Грузии, режиссер Темур Чхеидзе, рассказал о секретах спектакля "Дядюшкин сон".


Журнал The New Yorker оприлюднив на своєму сайті чотири фотографії письменника Джерома Девіда Селінджера, зроблені в 1960-х роках.


Неприятный инцидент произошел в минувшую среду в театре "Сатирикон". Зрители, опоздавшие на спектакль "Король Лир", подрались с охранниками театра.



Спустя 30 лет после получения "Букера" ныне покойная писательница Айрис Мердок может снова выиграть престижнейшую литературную премию Великобритании.


Кинематографисты со всего мира то и дело переносят на экран литературные произведения. Нередко сценарии пишутся под чутким руководством самих писателей или, наоборот, вопреки их воле.


Московские милиционеры раскрыли тайну пропажи нескольких сотен картин художника Андрея Васнецова. Картины никто не крал - их просто перевезли на склад для временного хранения, и родственники в любой момент могут их забрать.


Польський піаніст Ромуальд Коперський встановив новий рекорд з тривалості гри на музичному інструменті - 101 година 8 хвилин і 3 секунди. Його досягнення занесуть до Книги рекордів Гіннесу.


Вечером в воскресенье, 31 января, в Лос-Анджелесе (США) были объявлены имена лауреатов самой престижной музыкальной премии Grammy ("Грэмми"), присуждаемой Американской академией звукозаписи.


Из московской квартиры-мастерской последнего потомка известной династии художников Андрея Васнецова в четверг, 28 января, похищены сотни картин.


На аукционе Sotheby's в Нью -Йорке картина "La Belle Ferronniere" ("Прекрасная Ферроньера"), которую раньше ошибочно приписывали кисти Леонардо да Винчи, ушла с молотка за 1,5 млн долларов.


Лидер Партии регионов, кандидат в президенты Украины Виктор Янукович в эфире телемоста "Симферополь-регионы" назвал писателя Антона Чехова украинским поэтом.


Фільм "Michael Jackson. This is it"  із записом репетицій концерту, який не відбувся, Майкла Джексона побив рекорд продажів в Японії в перший же день появи на прилавках магазинів - виручка досягла 1,6 мільярда ієн (17,7 мільйона доларів).


Шанувальники шведського поп-гурту АВВА зможуть поглянути на костюми його учасників, побувати в студії, де записувалися хіти гурту, і заспівати з голографічними двійниками артистів на інтерактивній виставці, яка присвячена життю і творчості АВВА


Благотворительность объединяет. Ради помощи гаитянам популярнейший поп-певец Робби Уильямс впервые за 15 лет сыграет вместе со своей бывшей группой Take That.


"Журнал The Bookseller опублікував рейтинг найбільш продаваних авторів у галузі художньої літератури з даними про продажі у великих європейських мережах книжкових магазинів.



Новою колекцією, виконаною одним із найвідоміших дизайнерів сучасності, - британцем Джоном Гальяно, захопив весь світ моди легендарний дім "Діор".