Пт, 2024-04-26, 20:32


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Січень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » 2010 » Січень » 27 » Лондонці заспівають з голографічними двійниками музикантів ABBA
13:26
Лондонці заспівають з голографічними двійниками музикантів ABBA
Інші останні Новини культури та освіти на сайті holosUA.com/


Шанувальники шведського поп-гурту АВВА зможуть поглянути на костюми його учасників, побувати в студії, де записувалися хіти гурту, і заспівати з голографічними двійниками артистів на інтерактивній виставці, яка присвячена життю і творчості АВВА
Відкривається виставка в середу в Лондоні, передає РИА Новости.

Експозиція під назвою "Світ ABBA" розміститься в 25 залах столичного виставкового центру "Ерлс-корт", перетворивши його на мультимедійний простір, цілком присвячений історії гурту. ABBA проіснувала з 1972 по 1983 рік і стала одним з найуспішніших проектів у світовій музичній історії, зумівши продати близько 400 мільйонів платівок.

Музиканти АВВА, з перших букв імен яких і склалася назва колективу, брали безпосередню участь в створенні виставки і надали безліч речей з особистих колекцій. "Агнета, Бьорн, Бені і я були щасливі стати частиною ABBAWORLD і поділитися нашим чудовим досвідом із шанувальниками. За допомогою інтерактивних елементів виставки ми можемо взяти їх в подорож з собою. Лондон займає особливе місце в наших серцях і ми з нетерпінням чекаємо відгуків на прем'єру ABBAWORLD", - сказав напередодні відкриття виставки екс-солістка АВВА Анні-Фріда Лінгстад, також відома як Фріда.

У британському Брайтоні в 1974 році АВВА розпочала дорогу до своєї світової слави, вигравши європейський музичний конкурс "Євробачення" з піснею "Ватерлоо" (Waterloo). На лондонській сцені вже понад десять років з успіхом йде мюзикл "Мамма Міа!", заснований на піснях гурту. Повнометражна кіноверсія цього мюзиклу з Меріл Стріп, Пітером Броснаном і Коліном Фертом, яка вийшла на екрани в 2008 році, стала найкасовішим фільмом в історії британського прокату.

Голос шведського актора Стеллана Скарсгарда, який також зіграв у фільмі "Мамма Міа!", супроводжуватиме відвідувачів виставки в навушниках аудіогіда.

Відвідувачі побачать костюми учасників АВВА, в яких вони були на сцені "Євробачення", а поруч на великих екранах - запис того виступу. Шанувальники побувають в студії, де записувалися всесвітньо відомі хіти гурту, в кабінеті продюсера і менеджера гурту Стіга Андерсона, де вирішувалася доля колективу і прораховувалися складові його популярності.

Кожен фанат матиме можливість піднятися на сцену, де його чекатимуть тривимірні голографічні зображення Агнети, Бьорна, Бені і Фріди, і заспівати з ними вп'ятьох. Запис імпровізованого виступу потім можна буде отримати на пам'ять або проглянути в Інтернеті.

Відвідини "Світу АВВА" обіцяють стати найдорожчою розвагою в Лондоні після легендарного музею воскових фігур мадам Тюссо. Повний стандартний квиток обійдеться в 22 фунти стерлінгів.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини культури та освіти | Переглядів: 1218 | Додав: gena_masur
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ