Чт, 2024-04-25, 06:26


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Березень » 26 » Аби Україна повстала, опозиція створить ревкоми
11:16
Аби Україна повстала, опозиція створить ревкоми
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Народний депутат від ВО "Батьківщина" Степан Кубів заявив, що в Україні буде створено революційні комітети з підготовки фінальної акції "Вставай, Україно!". Про це він заявив під час прес-конференції Об'єднаної опозиції, пише Gazeta.ua.

"До акції "Вставай, Україно!" було два підходи: консервативний і радикальний – революційний, - сказав Кубів. – Людям набридло бачити, як Партія регіонів знищує все українське. Ми вирішили піти усе ж радикальним шляхом, коли ми не будемо чекати, поки нас знищать. І ми заявляємо, що в Україні будуть створені революційні комітети, - ревкоми. Вони стануть центром організації процесу до 18 травня. Такі комітети будуть створені на базі Львівської обласної ради. Очолюватиме його голова обласної ради й народні депутати, які у минулому займались протидіями тому режиму, який ми маємо".

Кубів переконаний, що, говорячи про революційні настрої, він не здивує львів'ян, й буде готувати похід на Київ.

Крім того, нардеп від УДАРу Ярослав Гінка зазначив, що до створення ревкомів обов'язково треба долучати громадських діячів, а не лише політиків.

"Ми, як парламентські депутати, будемо робити усе від себе залежне у парламенті, - сказав депутат. – А крім того, будемо залучати громадських активістів, діячів, польових командирів "Майдану" до цієї боротьби на вулиці. Справді будемо створювати страйком і ревкоми. Але ніхто краще не підніме громадськість, аніж громадські діячі - лідери громадської думки".

У свою чергу Ірина Сех зазначила, що на Сході народ налаштований на революцію й теж готовий створювати страйкоми.

"За короткий час роботи нардепом я уже була у Кривому Розі, Дніпропетровську, Слов'янську, - розповіла вона. – Я дуже тішуся тими реальними зустрічами з людьми, які у нас проходять. Нас чекають. І ті революційні комітети, які ми тут створимо, їх там чекають. У Слов'янську на зустріч з народним депутатом прийшло 4 тисячі людей без оголошень і роздачі флаєрків. Тому ми маємо розуміти, що у нас є чітка Велика Україна, яку вже ніхто не поділить і не розріже. І якщо ми сьогодні не вийдемо на вулиці Києва, то завтра вже буде пізно".

Сех зазначила, що якщо люди не піднімуться 18 травня у Києві, то усіх нас по одному переб'ють, як екологів у Дніпропетровську.

"Влада побачить, що ми не об'єднані, й буде з нами, як із дніпропетровськими екологами ставатись лихо, яке роками не зможуть розслідувати, - сказала політик. – До 18 травня ревкоми мають зорганізувати людей, пояснити їм ситуацію. Донести до них усю інформацію, щоб вони чекали їхати до Києва".

Зазначимо, 18 травня в Києві відбудеться завершальна акція протесту опозиції "Вставай, Україно!" - всеукраїнська акція, організована лідерами опозиції, метою якої є вимога відставки президента Віктора Януковича, боротьба за соціальні та економічні права українців, а також визначення кількості протестно налаштованого населення, яке в майбутньому буде готовим боротися за свої права більш радикально.

Опозиція уже провела акції у Вінниці, Ужгороді та Львові. 28 березня відбудеться піша хода та мітинг в Івано-Франківську, на наступний день, 29 березня, заходи опозиційних сил пройдуть у Тернополі, а 30 березня - у Чернівцях.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 983 | Додав: adminA | Теги: ревкоми, Аби Україна повстала, опозиція
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ