Пт, 2024-04-26, 10:41


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Червень » 18 » Америці загрожує епідемія зомбі й канібалізму: є нові напади на людей. ВІДЕО
17:15
Америці загрожує епідемія зомбі й канібалізму: є нові напади на людей. ВІДЕО
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Кілька тижнів тому жителів США шокувала новина про канібала з Маямі, який прямо при світлі дня обгризав обличчя живої людини. Цей моторошний вчинок став не єдиним злочином подібного роду, що потрапили на сторінки місцевих кримінальних хронік. Епідемія зомбі охопила країну, повідомляють "Вести" з посиланням на Digital Journal.

Через тиждень після страшного інциденту в Маямі схожий випадок канібалізму стався в штаті Луїзіана. Там чоловік вкусив свою жертву за обличчя, відірвавши зубами невеликий шматок шкіри.

Нарешті, на початку червня в тому ж таки Маямі 21-річний бездомний юнак Брендон Делон без жодної видимої причини накинувся на випадкового перехожого, а потім, коли його заарештувала поліція, яка приїхала на виклик, намагався вкусити правоохоронця. У момент затримання Делон крикнув чоловікові, якого намагався побити, що знайде його і з'їсть.

У камері хлопець розбив собі голову об залізні ґрати. На наступний день, перебуваючи в лазареті, Делон заявив, що не пам'ятає нічого, що відбулося напередодні. У крові бездомного лікарі виявили хімічну речовину, створену на основі солі для ванн. Ним виявився наркотик з дивною назвою "Хмара 9". Експерти вважають, що саме він перетворює людей на зомбі.

Раніше повідомлялося, що можливою причиною божевілля канібала з Маямі міг стати наркотик, виявлений у нього в організмі. Тоді експерти припустили, що злочинець страждав від передозування кокаїну, в результаті якого у нього підвищилася температура, після чого він захотів роздягнутися догола і скуштувати людського м'яса. Зараз поліція не сумнівається, що застрелений при затриманні канібал перебував під дією "Хмари 9".

Цей наркотик останнім часом стає все більш популярним і доступним у США. Ефект від нього схожий на дію екстазі, однак наслідки прийому "Хмари 9" куди більш серйозні. У людини, яка вирішила його спробувати, починається параноя, галюцинація, нудота. Його серцебиття сильно частішає, а поведінка стає агресивною і непередбачуваною. Якщо поширення наркотику не вдасться зупинити, то "епідемія зомбі" далі поширюватиметься в країні.

Ще одним "героєм" цього літа є канадський порноактор Лука Маньотта, який убив свого знайомого і з'їв частину його трупа. Чи знаходився злочинець під дією "Хмари 9", не повідомляється.

У Маямі зомбі, який налякав перехожих, ледь не відправили на той світ

Після випадку з канібалом-наркоманом в Маямі група хуліганів вирішила пожартувати над місцевими жителями. Молоді люди озброїлися несправжньою кров'ю, порваною сорочкою та контактними лінзами зі страхітливим ефектом.

Пізніше на вулицях Маямі з'явився чоловік у скривавленій сорочці з божевільним поглядом, який був схожий на "голлівудських" зомбі. При цьому чоловік гарчав, корчився і кидався на перехожих, які здебільшого намагалися в паніці втекти, передає Світ24.

Втім, жарт міг закінчитися плачевно: один чоловік двічі вистрілив у псевдозомбі, а група баскетболістів-любителів спробувала розправитися з "монстром" врукопаш.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1396 | Додав: adminA | Теги: США, канібалізм, епідемія зомбі
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ