Чт, 2024-04-25, 11:14


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Березень » 14 » "Баварія" відбулася легким переляком. "Арсенал" гідно залишає Лігу чемпіонів. ВІДЕО
10:49
"Баварія" відбулася легким переляком. "Арсенал" гідно залишає Лігу чемпіонів. ВІДЕО
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/
Лондонський "Арсенал" ледь не створив ще більш великий "камбек", ніж це вдалося "Барселоні" у протистоянні з "Міланом". "Каноніри", після домашньої поразки 1:3, у матчі-відповіді 1/8 фіналу Ліги чемпіонів у Мюнхені виграли 2:0, але не зуміли пройти далі через меншу кількість голів, забитих на виїзді.

"Баварія" - "Арсенал" 0:2 (перший матч 3:1)

Голи: Жиру, 3, Косельні, 86

"Баварія": Нойер, Лам, ван Буйтен, Данте, Алаба, Луїс Густаво, Хаві Мартінес, Мюллер, Кроос (Тимощук, 81), Роббен, Манджукіч (Гомес, 73)

"Арсенал": Фабіанскі, Дженкінсон, Мертезакер, Косельні, Гіббс, Артета, Ремсі (Жервіньо, 72), Росіцкі, Уолкотт (Окслейд-Чемберлен, 72), Касорла, Жиру.

Арсен Венгер, головний тренер "Арсеналу": "Нам не вистачило зовсім трохи. Може, часом нам і щастило, але в останні 20 хвилин у Жервіньо, Касорли і Жиру були прекрасні гольові моменти. Мої гравці сьогодні показали сильний характер і вірний настрій. Але в першому матчі ми самі собі "привезли" третій гол. Не будь його, баланс сил міг би бути зовсім іншим".

"Вилітати з Ліги чемпіонів важко, але наша гра - що ми не пропустили і як ми діяли в обороні - була на високому рівні. Іноді, правда, ми втрачали м'яч у простих ситуаціях, але в цілому я задоволений".

"Будь-кому важко завершувати боротьбу в Лізі чемпіонів, але ми грали проти однієї з кращих команд Європи. Сьогодні ми зіграли добре, але протистояння триває 180 хвилин, і тільки його підсумок має значення. Я упевнений, що наступного року ми знову будемо виступати в Лізі чемпіонів. Склад у нас прекрасний, а отриманий досвід зробить нас сильнішими".

Головний тренер мюнхенської "Баварії" Юпп Хайнкес: "На матч треба поглянути дуже критично. Швидкий гол "Арсеналу" був саме тим, до чого гості і прагнули. Ми створювали більш гострі моменти, але були проблеми з реалізацією. Також нам не вистачало звичайного спокою.

Ми відбулися легким переляком. Ми ще нічого не виграли. Це було нам своєчасне нагадування про те, що потрібно продовжувати старанно працювати заради досягнення цілей".

"У першому таймі нам не вдалося зіграти агресивно. У другому вже було краще, з'явилися гольові моменти, але в цілому ми не контролювали хід матчу і не могли налагодити нашу звичайну гру в пас - спокійну і зважену".

"Цей матч повинен стати для нас нагадуванням, що у наступний раунд виходять по сумі двох зустрічей. Рівень нашої концентрації був нижче звичайного. Ми грали не так компактно і агресивно, як в останні тижні".

"У мене немає побажань, кого б я хотів бачити нашим суперником у наступному раунді. Проти кращих команд Європи завжди складно грати. Втім, я б охоче воював з Дортмундом".




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 991 | Додав: adminA | Теги: легкий переляк, Баварія, Арсенал
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ