Пт, 2024-04-26, 23:40


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Листопад » 19 » Audi A1 представили у п'ятидверному варіанті компактний хетчбек
10:41
Audi A1 представили у п'ятидверному варіанті компактний хетчбек
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Компактний хетчбек Audi A1 тепер представлений і у п'ятидверному варіанті з приставкою Sportback в назві. Ця версія на всі сто відсотків зберігає оригінальний дизайн "одинички" і пропонує не тільки зручний доступ пасажирів до задніх місць, а й їх більш комфортне там розташування за рахунок трохи збільшеного простору в салоні, повідомляє Auto.mail.ru.

Незважаючи на подвоєне число дверей, довжина новинки і колісна база залишилися такими ж, як і у "одинички" для егоїстів. А ось ширина і висота кузова трохи збільшилися, буквально на 6 міліметрів в кожному вимірі (1,74 і 1,42 метра відповідно). Обсяг багажника версії Sportback залишився, порівняно з початковою версією, незмінним: 270 літрів, що перетворюються в 920 л при складеному задньому дивані. З набуттям пари додаткових дверей маса A1 змінилася зовсім не суттєво - з 1040 до 1065 кг.

Двигунів пропонується шість, і всі до одного оснащені турбонадувом: три бензинових і три дизеля. Найпотужніша "одиничка" розмінює першу сотню на спідометрі за 7 секунд рівно. Дизельна лінійка включає в себе мотори 1.6 TDI (90 або 105 сил) і 2.0 TDI (143 к.с.). Найекономічніший дизель споживає на 100 км всього 3,8 літра "солярки". Трансмісії на вибір: п'яти-або шестиступінчаста "механіка" (в залежності від мотора) або семиступінчастий "робот" S tronic. У топовій 185-сильній версії роботизована коробка встановлюється в базі.

Audi A1 Sportback пропонується в тих же кольорах, що й тридверна A1, плюс новий відтінок Samoa Orange, в який будуть фарбуватися виключно п'ятидверки. Традиційно, за бажанням замовника, в Audi пофарбують дуги даху і задній спойлер в один з трьох доступних контрастних кольорів. Крім того, вже готовий пакет зовнішніх аксесуарів S line, а в недалекому майбутньому з'являться "обвіси" в різних варіантах і яскраві наклейки на кузов.

A1 Sportback з'явиться у продажу на початку наступного року і буде , найшвидше, дорожче тридверки. Наприклад, базова бензинова версія A1 Sportback буде коштувати в Німеччині 16 950 євро проти 15 800 за "просто" А1.

Нагадаємо, що в жовтні цього року Audi представила оновлену родину четвертої серії. Одночасно рестайлінгу піддалися седан і універсал А4, "заряджена" модель S4 і позашляхова версія A4 Allroad quattro.

Також чутки про те, що Audi планує розширити гаму своїх спортивних автомобілів, ширяться вже давно. Але ЗМІ запевняють, що німці вже прийняли позитивне рішення щодо цього питання, і продаж автомобіля на ім'я R4 почнеться через 2-3 роки. Причому спочатку R4 буде представлений на ринку як родстер, а вже потім до нього домайструють жорсткий дах.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 982 | Додав: adminA | Теги: хетчбек Audi A1
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ