Пт, 2024-04-19, 15:30


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Червень » 3 » Audi представила екстремальний родстер на базі купе R8 GT
15:01
Audi представила екстремальний родстер на базі купе R8 GT
Інші останні Автоновини: авто та транспорт на сайті holosUA.com/

Спочатку Audi R8 у всьому поступався своєму конкурентові Lamborghini Gallardo, але тепер у німців з'явилися флагманські версії, здатні обігнати італійський суперкар. Минулої осені інгольштадтська компанія представила купе R8 GT, а зараз настала черга і родстера отримати надпотужний мотор, пишуть "Автоновости".

Якщо раніше топова модифікація Audi R8 Spyder - отримувала мотор V10, дефорсований до 525 к.с., а версія з приставкою GT оснащується в точності таким же двигуном, як і Lamborghini Gallardo, що видає 560 сил. Крім того, новинка має полегшений кузов (економія - 85 кг).

При паралельному старті такий Audi обганяє відкриту модифікацію Lamborghini. Розгін до 100 км/год займає у "німця" лише 3,8 с, тоді як "італійцеві" потрібно 4 с. Але по максимальній швидкості Gallardo залишився непереможеним: він здатний набирати 324 км/год. Суперкар Audi залишився повільнішим на 7 км/год.

Зовні відрізнити найшвидший R8 Spyder від молодших версій можна по масивному антикрилу ззаду. Спереду відмінності менш помітні: бампер отримав чорні "закрилки" по краях і "губу" знизу.

Як повідомлялося, фірма Audi дуже своєрідно вирішила відзначити ювілейний тридцятий щорічний зліт шанувальників автомобілів Volkswagen-Audi Group - Worthersee Tour. Шедевром програми автошоу, що відкрилося, став екстремальний 503-сильний хетчбек Audi A1 Clubsport Quattro.

"Одиничку" німці перетворили на справжнього монстра. Повний привод, карбоновий передній бампер, пороги і капот, полегшений дах зі спеціального полімеру, задній бампер з дифузором, розширені крила, спойлер над третіми дверима і виведений на лівий борт патрубок вихлопної системи за зразком гоночних болідів DTM. Заразом машину "взули" в спеціально розроблені 19-дюймові диски з низкопрофільною гумою розмірністю 255/30.

Вельми помітно переосмислено інтер'єр. Салон тепер оздоблено чорною алькантарою і прикрашено вставками з карбону. Штатні сидіння замінено на "ковші" від суперкара Audi R8 GT з чотирьохточковими ременями безпеки.

Але найголовніша "родзинка" ховається під капотом. Там тепер розташовується 2,5-літровий п'ятициліндровий турбомотор TFSI, добре відомий за такими моделями, як Audi TT RS і Audi RS3, але для Audi A1 Clubsport Quattro його віддачу підвищили майже вдвічі - до 503 к.с. (660 Нм).

Автомобіль отримав справді звірячий темперамент - на підкорення першої сотні йде 3,7 с, другої - 10,9 с, а максимальна швидкість обмежена електронікою на позначці 250 км/год. Зрозуміло, що автомобіль може їхати і швидше, але німці вирішили про всяк випадок перестрахуватися.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Автоновини: авто та транспорт | Переглядів: 923 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ