Сб, 2024-04-20, 06:14


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Листопад » 2 » Азаров розкритикував роботу Єжеля і назвав інших міністрів, які працюють погано
16:10
Азаров розкритикував роботу Єжеля і назвав інших міністрів, які працюють погано
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Прем'єр-міністр України Микола Азаров незадоволений діяльністю міністра оборони Михайла Єжеля, передає "Інтерфакс-Україна".

- Янукович тільки вилаяв голову МОЗ, Ярошенка теж може помилувати: за нього нібито заступився Азаров

На розширеному засіданні Кабінету міністрів Азаров зазначив, що міністр оборони замість своїх прямих обов'язків зайнятий конфліктами.

"Стан справ в армії анітрохи не поліпшився. Житло військовослужбовцям не будується, оборонне замовлення не виконується, а міністр всю енергію витрачає на скандали. То тендер зриває, то налагодити харчування солдатів не може, то з'ясовує стосунки з начальником Генштабу - хто головніший", - сказав прем'єр-міністр.

При цьому Азаров висловив жаль, що глава Міноборони не зробив висновків після засідання РНБО влітку поточного року, де було розкритиковано його діяльність.

Крім того, Азаров назвав міністрів, які працюють погано. Міністр юстиції Олександр Лавринович, міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства Анатолій Близнюк, міністр охорони здоров'я Олександр Аніщенко, міністр освіти і науки, молоді та спорту Дмитро Табачник і голова Державного агентства з інвестицій та управління національними проектами Україні Владислав Каськів працюють недостатньо ефективно. Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров.

ЗМІ: В Азарова готують нових прем'єра Криму та двох губернаторів

У Кабінеті міністрів підготовлені подання на призначення прем'єр-міністра АР Крим та губернаторів двох областей. Про це повідомляє ZN.UA з посиланням на власні джерела.

Як повідомляється, підготовлено подання про призначення народного депутата від Партії регіонів Олександра Пеклушенка головою Запорізької облдержадміністрації, екс-гендиректора "Укрзалізниці" Дмитра Костюка - головою Львівської ОДА, нинішнього губернатора Черкаської області Сергія Тулуба - прем'єр-міністром АРК.

"Проте Тулуб пручається", - додало джерело.

Як відомо, губернатори і глава кримського уряду призначаються указами президента. Однак згідно з Конституцією цьому передує формальність у вигляді підготованих Кабміном подань на призначення.

Джерело наразі не має інформації про те, чи будуть використані президентом Віктором Януковичем урядові заготовки, проте підтвердило, що такі подання вже підготовлені.

Президент не звільнив чиновників через внутрішньопартійну "гризню", вважають в опозиції

Внутрішньопартійна "гризня" в Партії регіонів не дозволила президентові Віктору Януковичу на засіданні Кабінету міністрів України в середу звільнити деяких чиновників, вважають в опозиції.

"Що відбувається в головній голові країни? На мою думку, триває внутрішньопартійна "гризня" в Партії регіонів, і одна група впливу поки що не може подолати іншу, і тому це питання відклали на потім", - прокоментував на брифінгу в середу розширене засідання Кабінету міністрів України член фракції "БЮТ-Батьківщина" Андрій Павловський.

За інформацією різних джерел у ЗМІ, було оприлюднено думку про те, що президент України Віктор Янукович, який бере участь у засіданні Кабінету міністрів України в середу, мав заявити про свої кадрові рішення та звільнити деяких міністрів і голів облдержадміністрацій.

Янукович не буде нікого "бити", а чекає, що чиновники підуть самі

Президент Віктор Янукович пропонує добровільно подати у відставку тим чиновникам, які не справляються зі своїми обов’язками. Про це він сказав на розширеному засіданні Кабміну у середу, передає "Українська правда".

"Боротьба, яка іде сьогодні за краще життя в країні, – це наш шлях. Той, хто не витримує, має знайти собі роботу полегше, краще добровільно. Я проти того, щоб ми людей за недоліки били", - сказав Янукович.

Протягом засідання уряду Янукович не оголосив кадрових рішень.

"Наша сьогоднішня розмова не залишиться просто так – до кінця року, у 20-х числах грудня, ми ще раз проведемо моніторинг і подивимось, хто з якою швидкістю і якістю підходить до своєї роботи", - сказав президент.

Він також зазначив, що хоче вести не політичну боротьбу, а боротьбу за краще життя людей.

"Коли мені кажуть, що ми повинні вести політичну боротьбу, то я не розумію, навіщо нам витрачати на це сили, люди самі зроблять висновок, люди все пам’ятають", - заявив Янукович.

Він також закликав чиновників до більшої відданості в ім’я реформ та самостійно виступати з ініціативами.

"Не повинен прем’єр-міністр ходити з палкою і бити по голові", - сказав Янукович.

Азаров незадоволений Табачником і губернатором Львівщини

Прем'єр Микола Азаров критикує діяльність міністра освіти Дмитра Табачника. З такими заявами він виступив під час розширеного засідання уряду в середу.

"Міністр не може налагодити нормальний діалог з керівництвом вишів і студентами", - сказав Азаров

"Треба, Дмитре Володимировичу Табачник, припиняти ігри і реально займатися роботою", - зазначив Азаров.

Він також розкритикував діяльність міністра охорони здоров'я Олександра Аніщенка.

"П'яти місяців, які ви перебуваєте на посаді, більш ніж достатньо, щоб навести порядок. Дійшло до того, що президент зробив догану міністру. Для уряду це - НП", - сказав Азаров.

В ході засідання Азаров також розкритикував керівників трьох областей. "Дуже погані справи у Львівський області. Будівництво зросло менш ніж на 1%. Притому, що там за рахунок бюджету побудували стадіон і аеропорт".

"Якщо ми приберемо ці обсяги, то в області буде провал", - сказав Азаров.

Також, за його словами, на Львівщині зростають борги за зарплатами.

"Тут, Вікторе Федоровичу, суттєві недопрацювання губернатора Цимбалюка", - зазначив Азаров.

Він також розкритикував керівника Запорізької області Бориса Петрова.

"Обсяг інвестицій в Запорізьку область знизився на 32%. Тоді як по Україні він збільшився на 16%. Вкрай незадовільно, Вікторе Федоровичу, працює керівництво області", - сказав Азаров.

В ході засідання уряду Азаров також процитував повідомлення, яке залишили йому на Facebook: "Чи не час поміняти стратегію реформ? На місцях достатньо людей, здатних проводити реформи. Навіть якщо ваш соратник, але він не може проводити реформи, то від нього слід відмовитись".

"Це мені написала проста людина", - сказав Азаров.

Як відомо, раніше ЗМІ повідомляли про можливі відставки деяких міністрів, які будуть оголошені на розширеному засіданні Кабміну за участю президента.

Зазначимо, що Віктор Янукович висловив невдоволення роботою міністра охорони здоров'я Олександра Аніщенка. Це сталося під час розширеного засідання уряду за участі голови держави. Янукович запитав у Аніщенка, "чи є у нас надія, що ми будемо мати порядок" в галузі охорони здоров'я. Аніщенко відповів, що така надія є, а зараз в міністерстві відбувається "період становлення нової команди".




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 992 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ