Пт, 2024-03-29, 12:20


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
«  Жовтень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Головна » 2010 » Жовтень » 31 » "Батьківщина": У Харкові зафіксовано масові технічні порушення
17:45
"Батьківщина": У Харкові зафіксовано масові технічні порушення
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Бюлетені надруковані з помилками, а агітація в місті прибрана не цілком, заявив заступник голови Харківської обласної організації Всеукраїнського об'єднання "Батьківщина" Валерій Дудко на прес-конференції в Харкові в неділю, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"По суті справи, закон про місцеві вибори дозволив сформуватися ситуації, яку ми називаємо масовими порушеннями технічного плану в виборчкомах", - сказав він.

- Суд відмовив харківської "Батьківщині" в задоволенні скарги на бездіяльність облвиборчкому
- У "Батьківщині" заявляють про фіктивних кандидатів від їхньої партії в Луганську
- На Київщині забули проштампувати "Батьківщину"

За словами Дудка, деяким дільничним комісіям видали непрораховані пачки бюлетенів, так що члени комісій рахують бюлетені до цих пір. У бюлетенях зустрічаються помилки: помилки в іменах та по батькові, є кілька випадків, коли кандидати від одних партій включені до списків інших.

У місті, зауважує Дудко, зустрічаються незняті агітаційні матеріали за кандидатів від Партії регіонів. Крім того, в суботу, у "день тиші", один з кандидатів в депутати міськради від Партії регіонів "годував кашею виборців і агітував за себе", а сьогодні організував підвезення виборців на дільниці.

Дудко підкреслив і використання адмінресурсу. "Близько 300 осіб збільшення кількості хворих. Раптом різко всі захворіли протягом дня. Цікаво, що ж це за епідемія така напала на місто Харків?" - Заявив він.

Крім того, Дудко зазначив, що через зняття з реєстрації на участь у виборах до облради партії "Порядок і реформи" на багатьох дільницях комісії до цих пір ставлять у бюлетенях штамп "вибув" навпроти цієї партії, і через це створюються великі черги.

Суд відмовив харківської "Батьківщині" в задоволенні скарги на бездіяльність облвиборчкому

Апеляційний суд залишив у силі рішення суду попередньої інстанції - скаргу Харківської облорганізації ВО "Батьківщина" на бездіяльність Харківського облвиборчкому, повідомив на брифінгу голова Харківської облвиборчкому Олександр Русанов, повідомляє прес-служба "Батьківщини".

У суботу, 30 жовтня, Харківський окружний адміністративний суд ухвалив рішення залишити без задоволення скаргу на бездіяльність облвиборчкому. У той же день, о 23.30, відбулося засідання Апеляційного адміністративного суду - рішення суду попередньої інстанції залишили без змін.

Як повідомив журналістам представник "Батьківщини" при обласній виборчої комісії Микола Селезньов, він подавав скаргу у зв'язку з тим, що, за його інформацією, деякі участкоми отримали не та кількість бюлетенів, яке їм належало.

У "Батьківщині" заявляють про фіктивних кандидатів від їхньої партії в Луганську

У бюлетенях з виборів кандидатів у депутати до районних і міську раду Луганська знаходяться списки кандидатів від незаконної міської організації партії ВО "Батьківщина", яку очолює виключений з партії Дмитро Плугін, заявила на прес-конференції в Луганському прес-клубі в неділю голова Луганської обласної організації ВО "Батьківщина" Ірина Верігина.

Вона зазначила, що лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко зробила все, щоб запобігти обману луганських виборців і виключити фіктивних кандидатів зі списків. "Однак, Луганська міська виборча комісія проігнорувала всю надану інформацію і зробила так, що луганчани сьогодні голосують за кандидатів від" Батьківщини ", які до партії ніякого відношення не мають. Вони не будуть дотримуватися ні ідеологічних, ні статутних, ні програмних положень" Батьківщини " , - зазначила Верігина.

Як повідомлялося, Тимошенко зверталася в Луганську міську виборчу комісію з вимогою виключити зі списків кандидатів від незаконної парторганізації, однак списки так і залишилися без змін. У Луганській обласній організації "Батьківщини" вважають, що це може послужити приводом для оскарження результатів виборів у суді.

На Київщині забули проштампувати "Батьківщину"

На трьох дільницях Київщини у бюлетенях навпроти списку нелегітимної "Батьківщини" до облради не проставлено відмітку "вибув". Про це повідомив глава Київської обласної партійної організації "Батьківщини" Костянтин Бондарєв, повідомляє прес-служба БЮТ.

"Мова йде про дільниці у Вишгородському районі, а також дільницю у Васильківському районі. Станом на 12:00 ці порушення не були усунені", - сказав він. "Київська обласна територіальна комісія ще ввечері повинна була розіслати всім районним ТВК відповідні постанови про те, що скасовано реєстрацію кандидатів нелегітимної "Батьківщини", - зазначив він.

"Районні ТВК мали пропечатати відмітку "вибув" у виборчих бюлетенях навпроти фальшивого партійного осередку", - зауважив Бондарєв. Крім того, у прес-службі "Батьківщини" повідомили, що "у Чернігові члени кількох дільничних виборчих комісій заявили про те, що їм у терміновому порядку на підпис підсунули порожні підсумкові протоколи засідання виборчих комісій".

"Цей факт було озвучено на засіданні міської виборчої комісії. Після чого було зроблено перерву для того, щоб знайти голову дільничної виборчої комісії, яка є представником Партії регіонів, але та зникла з Чернігова вимкнувши мобільний телефон", - зазначається у повідомленні.



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 929 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ