Пт, 2024-04-26, 00:01


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Листопад » 19 » Берлусконі свій час присвятить музиці. ВІДЕО
22:55
Берлусконі свій час присвятить музиці. ВІДЕО
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Екс-прем'єр-міністр Італії Сільвіо Берлусконі, який нещодавно пішов у відставку, "вирішив не сумувати і серйозно зайнятися музикою", повідомляє IТАР-ТАСС з посиланням на італійські ЗМІ.

Як неодноразово заявляв сам Берлусконі, на це раніше у нього не було часу. В даному випадку йдеться про збірку пісень і балад про любов, написаних самим екс-прем'єром. Майбутній альбом називається "True Love" ("Справжня любов").

Правда, на цей раз Берлусконі вирішив відмовитися від власного виконання пісень, довіривши цю роль своєму близькому другу, професійному співакові Маріано Апічеллі. До альбому увійшли 11 балад.

"Берлусконі написав всі слова, і я поклав їх на музику", - розповів Апічелла. За його словами, натхнення до пісень узято з традиційної неаполітанської музики і самби.

Це вже не перший альбом Берлусконі і Апічелли: у 2003 році вони записали пластинку Meglio 'na сanzone, в 2006 році - L'ultimo amore, а в 2008-му - Meglio una canzone.

Новий альбом повинен з'явитися у продажу вже зовсім скоро - в наступний вівторок, 22 листопада. Спочатку передбачалося, що він опиниться в магазинах раніше, проте співак захотів переписати одну з пісень, повідомляє Openspace.

За заявою Апічелли, пісні не мають ніякого стосунку до політики, не дивлячись на те, що написав їх Берлусконі. Музикант також повідомив, що на створення кожної з пісень, які складалися на віллі Чертоза на Сардінії, пішло від трьох хвилин до трьох місяців.

Здібності до співу Берлусконі почав використовувати ще в молодості, коли заробляв участю в розважальних спектаклях під час круїзів. Музика - відоме захоплення прем'єр-міністра Італії.

Він успішно освоїв піаніно, гітару і контрабас, і стверджує, що сплатив своє навчання в університеті за допомогою співу та гри на музичних інструментах на круїзних судах компанії свого старого друга Феделе Конфалонієрі, який зараз керує телевізійною компанією Mediaset.

Берлусконі і Апічелла часто проводять джем-сейшени під час літніх канікул на величезній віллі Берлусконі в Сардінії. Його юнацький досвід роботи в багетній майстерні залишив йому довгу пристрасть до колекціонування картин. А після покупки вілли Certosa він став фанатом кактусів, яких в його колекції налічується вже не менше 400.

Відзначимо, що в грудні 2010 року друг Берлусконі прем'єр-міністр Росії Володимир Путін на добродійному концерті заспівав англійською пісню з джазовими музикантами і навіть зіграв на роялі мелодію "С чего начинается Родина". А президент Росії Дмитро Медведєв у вересні "запалив" публіку виконанням танцю під музику в стилі диско від групи "Комбінация" "American boy" ("Американський хлопець"). Відеоролик з танцювальними рухами президента відразу став хітом Інтернету.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1013 | Додав: admin | Теги: берлусконі
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ