Сб, 2024-04-20, 06:20


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Грудень » 26 » Без особливого шику Пугачова і Галкін відгуляли весілля. ВІДЕО
12:22
Без особливого шику Пугачова і Галкін відгуляли весілля. ВІДЕО
Інші останні Новини росії на сайті holosUA.com/
1

Артисти Алла Пугачова та Максим Галкін, нишком розписавшись 23 грудня в одному з московських загсів, вже наступного дня влаштували бенкет в невеликому італійському ресторані "Оліветті". Правда, на подив багатьох, гуляли без особливого розмаху і шику: ні тобі довгих лімузинів (молодята під'їхали до закладу на золотистому "мерседесі"), ні святкового салюту з гармат, ні традиційних викрадень нареченої. Навіть гостей було не дуже-то й багато - близько сорока осіб, пише газета "Сегодня".

Першим прибув Микола Басков: "А недарма преса так часто одружувала Аллу і Макса, - недбало обсмикуючи свій комір з песця, зронив тенор, - от весілля і відбулося. Буду весь вечір пити за них і вітати. Я ж ще й головний тамада. Що я їм подарую? Сервіз від Фаберже на 12 персон".

За головним блондином російського шоу-бізу підтягнулися модельєр Валентин Юдашкін з дружиною, гуморист Володимир Винокур з сім'єю, Галина Волчек, співак Олександр Буйнов і Крістіна Орбакайте з чоловіком і синами Дені і Микитою. Приїхав і екс-чоловік Примадонни Філіп Кіркоров. А ось Дмитро Медведєв, якого очікували, в ресторані так і не з'явився. Зате прийшов олігарх Михайло Прохоров, який оголосив днями про своє рішення балотуватися у президенти Росії.

Як розповіли в московському оточенні Пугачової, гості здебільшого дарували гроші в конвертах. Також презентували посуд і предмети старовини. Той-таки Винокур, наприклад, подарував антикварні свічники, для сімейного замку Примадонни і Галкіна.

І лише коли до ресторану з'їхалися майже всі гості, приїхали й самі молодята. 62-річна наречена (Алла старша за Максима на 27 років) у цей вечір воліла змінити свій звичний темний балахон на білий, накинувши, задля різноманітності, на плечі білу шубку. Наречений для виходу в світ вибрав класичний темний костюм, а замість краватки - метелика. На вулиці Галкін "піжонив" довгополою шубою "а-ля російський купець".

Коли журналісти запитали у Пугачової, що подарував їй суджений, та, соромлячись, все ж відповіла: "Я ніколи не захоплювалася ювеліркою, прикрасами, ніколи нічого не носила. Але цього разу Макс мене умовив". І, не приховуючи задоволення, продемонструвала всім присутнім зап'ястя, на якому виблискував діамантовий браслет. "Так що тепер я по-справжньому дорога жінка", - розсміялася Примадонна. Але коли парочці крикнули: "Гірко!", цілуватися вони не стали, а поспішили сховатися в дверях ресторану. До речі, міняти своє прізвище на прізвище чоловіка Алла Борисівна не збирається.

Вечірка розпочалася з обов'язкового обряду: кидання букета нареченої. За квіти боролися лише дві незаміжні дівчини: Анастасія Винокур і наречена онука Примадонни Микити Преснякова - Аїда, яка його і впіймала. Ну а головною розвагою вечора стали танці: в центрі дансполу запалювали Примадонна і... Кіркоров, а зовсім не Галкін, який, до речі, весь вечір виглядав помітно згаслим (і навіть вигляд у його фігурки на весільному торті теж був якийсь пригнічений). Алла Борисівна хвацько витанцьовувала, піднявши вище колін поділ балахона, а Кіркоров вужем вився навколо своєї колишньої половинки. І все це під пісню із двозначним приспівом: "I want you" ("Я хочу тебе"). Навіть Басков і той здивовано ляпнув: "Ніколи не бачив танець дружини з екс-чоловіком".

Не обійшлося і без тостів з піснями. Так, Орбакайте заспівала для мами: "Як я буду без тебе?" - під цю пісню Пугачова танцювала повільний танець вже з чоловіком, владним жестом руки вирвавши його з-за столу.

Вся вечірка обійшлася молодятам приблизно в 47 000 гривень. На столах особливих делікатесів не було: переважали страви італійської кухні, а серед випивки - легкі вина. "Вся вечірка пройшла дуже спокійно, без пригод, - розповіли газеті в ресторані, - гості розійшлися вже близько 11 вечора (тобто все гуляння тривало близько п'яти годин). А в московському оточенні співачки виданню розповіли, що пара зустріне прийдешній Новий рік в селі Грязь, в своєму замку, а вже потім вирушить удвох у романтичну подорож по Європі.

Нагадаємо, весілля Пугачової і Галкіна відбулося 23 грудня. Для Примадонни це п'ятий шлюб, для Галкіна - перший.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини росії | Переглядів: 1114 | Додав: adminA | Теги: весілля Пугачової і Галкіна
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ