Чт, 2024-03-28, 15:11


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2013 » Березень » 5 » Біля ЦКЛ №5 перекрито рух, Тимошенко можуть вивезти до колонії - Аваков
13:03
Біля ЦКЛ №5 перекрито рух, Тимошенко можуть вивезти до колонії - Аваков
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/
Екс-прем'єра Юлію Тимошенко 5 березня можуть вивезти з Центральної клінічної лікарні Укрзалізниці №5, де вона проходить курс лікування, до Качанівської виправної колонії, вважає народний депутат фракції "Батьківщина" Арсен Аваков, передає "Інтерфакс-Україна".

"Черговий камуфляж, або готується дуже зухвала дія, ще незрозуміло, але в ЦКЛ №5, де перебуває Тимошенко, активно готуються до вивезення пацієнтки", - написав Аваков у своєму мікроблозі в соціальній мережі Facebook, зазначивши, що наразі біля ЦКЛ №5 перекрито рух.

Водночас, як повідомили прихильники екс-прем'єра, котрі чергували біля лікарні, на територію ЦКЛ №5 уже заїхала машина швидкої допомоги та конвойний автомобіль.

Аваков також зазначив, що лікарі з берлінської клініки "Шаріте", які відвідували екс-прем'єра 28 лютого, наполегливо рекомендували їй продовжити лікування в стаціонарних умовах. "Нагадаю: німецькі лікарі кілька днів тому чітко наголосили на необхідності лікування Юлії Володимирівни в стаціонарі. Подивимося на розвиток подій", - написав парламентар.

Він також припустив, що екс-прем'єра можуть вивезти не на засідання Київського райсуду Харкова у справі про фінансові зловживання корпорації "Єдині енергетичні системи України" (ЄЕСУ), яке розпочалось о 10.00 у будівлі Апеляційного суду Харківської області, а до Качанівської виправної колонії.

Як повідомила 22 лютого 2013 року прес-служба Міністерства охорони здоров'я, комісія з обстеження стану здоров'я Тимошенко, створена МОЗ, вважає, що екс-прем'єр не потребує подальшого лікування та реабілітаційних заходів у стаціонарі.

За даними прес-служби міністерства, надані лікарями з берлінської клініки "Шаріте" рекомендації щодо обсягів і термінів реабілітації Тимошенко було виконано в повному обсязі. На думку членів комісії, значна кількість фізіотерапевтичних процедур, які вже отримала екс-прем'єр, не відповідає жодній практиці та стандартам, тим паче, що наслідки такої кількості зазначених процедур можуть мати зворотний ефект.

12 лютого в судовому засіданні у справі стосовно екс-прем'єра про фінансові зловживання корпорації ЄЕСУ було оголошено перерву до 5 березня через відсутність підсудної.

Тюремники: Тимошенко відвернулась до стіни і не підписує документів

Юлія Тимошенко не надає відповіді, чи готова вона до етапування у суд, заявляють у Державній пенітенціарній службі.

4 березня Тимошенко написала заяву, в якій, зокрема, вказувала на свої наміри брати сьогодні участь у судовому засіданні.

У зв’язку з цим керівництвом колонії були підготовлені та подані відповідні документи для організації етапування засудженої до Київського районного суду Харкова.

Зранку на території ЦКБ Укрзалізниці вже були готові усі необхідні автомобілі та конвой.

Начальник колонії Ігор Колпащіков повідомив засуджену Тимошенко про готовність і транспорту, і пенітенціарної служби для доставки її до суду.

Однак Тимошенко у відповідь "просто відвернулася до стіни від співробітників пенітенціарної служби і відмовилася підписувати будь-які документи, зокрема, акт про її згоду або ж незгоду бути етапованою", зауважили у ДПтСУ.


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 893 | Додав: adminA | Теги: Рух, ЦКЛ №5, Авако, Колонія, Тимошенко
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ