Чт, 2024-04-25, 02:41


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Серпень » 1 » Більше 20% чоловіків зраджували своїм дружинам на чужих весіллях
14:39
Більше 20% чоловіків зраджували своїм дружинам на чужих весіллях
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Сайт знайомств Illicit Encounters провів опитування серед британських чоловіків, під час якого було встановлено, що 23% зраджували своїм дружинам на чужих весіллях, серед жінок таких було лише 19%, пише InoPressa.

"У подружок нареченої є щось неймовірно привабливе для чоловіків. Можливо, надягаючи костюм подружки нареченої, дівчата підкреслюють той факт, що вони доступні. Крім того, на весіллях усі розважаються", - зазначила представник Illicit Encounters Розі Фріман-Джонс.

Під час опитування також з'ясувалося, що жінки недооцінюють небезпеку весільної церемонії. 37% опитаних жінок заявили, що вважають різдвяну вечірку сприятливішою для зради, ніж весілля, і лише 11% побачили у весіллях потенційну загрозу своїм шлюбам.

Водночас сексолог Робін Мільхаузен із канадського Університету Гуелфа провів дослідження, завдяки якому дійшов до висновку, що чоловіки із комплексом сексуальної неповноцінності більше схильні до зради. У жінок же мотивом зради може стати сексуальне невдоволення.

Вчений пояснює цей факт тим, що чоловіки із подібними страхами заспокоюють себе думкою, що у разі невдалого досвіду їм не доведеться знову зустрічатися із цією партнеркою, зазначає німецьке видання Die Welte.

Нагадаємо, що як повідомлялося на початку березня, канадські дослідники дійшли висновку, що чоловіки із низькими, глибокими голосами користуються великим успіхом у жінок, проте саме такі представники сильної статі більше схильні до зради.

Зазначимо, команда британських дослідників провела низку експериментів, в ході яких було встановлено, що представників сильної статі можна змусити розповісти про любовні пригоди. Причому вони не й знатимуть, що зізналися у своїх гріхах.

У 2007 році дослідження показало, що приблизно кожна третя жінка зраджувала свого постійного партнера з колегами по офісу, проте лише 7% підозрюють свого чоловіка або друга в інтрижках на робочому місці.

У жінок при тому менше шансів бути ошуканою, але тільки за умови, якщо партнер дуже розумний. Річ у тому, що чоловіки з високим інтелектуальним рівнем менше схильні до подружніх зрад. Цей факт встановила наукова група зі знаменитої Лондонської школи економіки цієї весни.

Разом з тим, якщо зрада відбулася в публічній сім'ї, це може спричинити проблеми в кар'єрі. І це не висновок плодовитих на відкриття британських учених, це показує життєва практика.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 791 | Додав: admin
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ