Чт, 2024-05-02, 08:18


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2010 » Грудень » 2 » БЮТ все ж виключив зі своїх рядів вісім депутатів
21:22
БЮТ все ж виключив зі своїх рядів вісім депутатів
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Фракція БЮТ-"Батьківщина" виключила зі свого складу 8 депутатів. Про це на засіданні парламенту у четвер повідомив спікер Володимир Литвин. Так, з фракції виключено: Миколу Баграєва, Олександра Буряка, Євгена Сігала, Володимира Скубенка, Степана Глуся, Таріела Васадзе, Петра Гасюка.

"Рішення остаточне і оскарженню не підлягає", - пожартував Литвин. За словами лідера фракції БЮТ Івана Кириленка, відповідне рішення було ухвалене на зборах фракції відразу після голосування за нову редакцію Податкового кодексу, передає "Українська правда".

Кириленко зазначив, що фракція "БЮТ-Батьківщина" не голосувала за поправки президента до Податкового кодексу, оскільки його пропозиції "не враховують ті задачі, які перед парламентарями поставив малий бізнес, зокрема, щодо збереження спрощеної системи оподаткування, введення 5-річних податкових канікул, спрощення адміністрування податків та інші вимоги".

За словами Кириленка, поправки президента, які сьогодні були проголосовані у парламенті, не вирішують жодної з проблем малого та середнього бізнесу.

Він також зазначив, що Податковий кодекс у новій редакції загрожує бюджетному процесу, оскільки місцеві органи влади не встигнуть з ним ознайомитися та розробити свої бюджети на новій податковій базі, "що загрожує фінансових хаосом в країні".

Зазначимо, що протягом листопада представники "БЮТ-Батьківщини" неодноразово обіцяли виключити з фракції депутатів, що голосували солідарно з пропрезидентською більшістю. Останній раз, 19 листопада, про це заявила лідер партії Юлія Тимошенко. Проте тоді далі  заяви справа не пішла.

На всіх засіданнях фракції, що проводилися після 19 листопада, питання виключення депутатів ставало предметом гарячих дискусій. "Юля не дуже-то хотіла, щоб ми виключали Миколу Баграєва (політтехнолог, відповідальний за імідж блоку, - ред.) і Олександра Буряка (співвласник Брокбізнесбанку - ред.), - розповів один з учасників засідань.- Вона так і говорила: подивіться, Баграєв всі свої обов'язки щодо організації культурно-масових заходів виконує, Буряк - теж, до того ж рахунок партії ("Батьківщини") знаходиться в його банку. Але більшість фракції, особливо депутати, що є активними партійними функціонерами, висловлюються за їх виключення".



За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 934 | Додав: Просто_Марія
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ