Ср, 2024-04-24, 00:37


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2011 » Червень » 2 » Блохін розпочинає з перемоги. Збірна України впевнено обіграла Узбекистан. ВІДЕО
16:16
Блохін розпочинає з перемоги. Збірна України впевнено обіграла Узбекистан. ВІДЕО
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

У Києві відбувся товариський поєдинок, в якому національна збірна України приймала команду Узбекистану. Підопічні Олега Блохіна в досить видовищній і атакувальній манері обіграли своїх суперників, подарувавши тим самим своєму тренеру перемогу в дебютному для нього поєдинку.

України - Узбекистан 2:0

Голи: Тимощук, 54, Воронін, 60

Україна: Дикань, Федецький, Кучер, Хачеріді, Шевчук, Тимощук (Кравченко), Гусєв (Назаренко, 71), Олійник (Кожанов, 46), Девіч (Селезньов, 59), Мілевський (Ротань, 46), Шевченко (Воронін, 46)

Узбекистан: Нестеров, Тухтаходжаєв (Філіпосян, 76), Джуран (Раджабов, 60), Мулажжонов, Хайдаров, Ахмедов, Андрєєв (Карімов, 79), Турсунов, Бікмаєв, Шадрін (Карпенко, 56), Шацьких (Тураєв, 71)

- Олег Блохін: деякі гравці "випадали". Тому нас періодично "розривав" Узбекистан

З очевидним наміром якнайкраще зарекомендувати себе перед новим тренером вийшли українці на поєдинок з Узбекистаном. З перших хвилин суперника було усунуто від м'яча, і він займався тільки обороною власних воріт. Але зайве бажання підопічних Олега Блохіна забити призвело до того, що в тих моментах, коли простіше було б пробити по воротах, "жовто-сині" перегинали із зайвими пасами.

Ближче до середини тайму ситуація на полі вирівнялася, і узбеки створили кілька моментів біля воріт Андрія Диканя, немовби доводячи, що недарма є півфіналістом Кубка Азії-2011. Українці перестали пресингувати суперника на його половині поля, і гостям вдалося відсунути гру від своїх воріт. Ба більше, перший тайм завершився з рівною кількістю ударів по воротах, але азіати вдвічі більше завдали пострілів у площину воріт - чотири проти двох.

На другий тайм українці вийшли з трьома новими гравцями - Шевченка, Мілевського і Олійника замінили Воронін, Ротань та Кожанов - і, як і в першій половині гри, закрили суперника на його половині поля, геть позбавивши м'яча.

Але цього разу активність підопічних Блохіна принесла свої плоди. Спочатку триходівку за участю Вороніна і Гусєва завершив Тимощук, потужно і точно пробивши у дотик після зниження, а через кілька хвилин відзначився кум Анатолія Андрій Воронін, який також у дотик відзначив своє повернення в головну команду країни. Обидва, до речі, дуже рідко вписують своє прізвище у графі авторів забитих голів у матчах збірної. Для Тимощука це тільки третій м'яч, у 104 матчах, включаючи і цей, а для Вороніна - 7-й м'яч в 65 поєдинках.

Після пропущених м'ячів гра узбецької команди, яка й до цього виразністю не відзначалася, втратила рештки своєї злагодженості, а українці мали ще кілька моментів збільшити рахунок.

Однак матч так і завершився, що дозволило Олегу Блохіну перемогою відзначити своє друге пришестя в головну команду України.




За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 894 | Додав: adminA
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ