Пт, 2024-03-29, 15:13


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Квітень » 22 » Бойовики обстрілюють Станицю Луганську, Авдіївку і Мар'їнку. ВІДЕО
18:20
Бойовики обстрілюють Станицю Луганську, Авдіївку і Мар'їнку. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

За минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції двоє українських військовослужбовців зазнали поранень, загиблих немає, повідомив спікер Адміністрації президента України з питань АТО Андрій Лисенко.

"За добу у нас, на щастя, загиблих немає, але двоє наших воїнів отримали поранення. Це сталося в Верхньоторецькому під час ворожого обстрілу", - сказав він на брифінгу в п'ятницю, 22 квітня, в Києві.

За словами Лисенка, на луганському напрямку за добу зафіксовано 5 обстрілів з боку бойовиків, найактивніше НЗФ відкривали вогонь у Станиці Луганській, також провокації мали місце в Трьохізбенці і Золотому.

На донецькому напрямку зафіксовано 10 обстрілів, кожен другий - мінометний. Вони мали місце в Зайцевому, Кіровому, Верхньоторецькому й Авдіївці.

"Найбільшу кількість збройних провокацій за добу зафіксовано на маріупольському напрямку - всього 15 випадків порушення режиму тиші. Бойовики стріляли в Мар'їнці та Широкиному. Кілька разів сили АТО відкривали вогонь у відповідь", - поінформував Лисенко.

Упродовж минулої доби російськими найманцями здійснено 30 обстрілів українських захисників, 7 з яких - із забороненої Мінськими домовленостями зброї.

Раніше повідомлялося, що Росія влаштувала прихований маршрут постачання терористам зброї через неконтрольовану ділянку українського кордону.

На Донбасі за дві доби загинули 6 російських військових, 32 отримали поранення - розвідка

Головне управління розвідки Міністерства оборони України інформує, що в період 21-22 квітня втрати особового складу 1-го (Донецьк) і 2-го (Луганськ) армійських корпусів (АК) ЗС РФ становили шестеро загиблих військовослужбовців і 32 поранених.

"20 квітня загинуло п'ять і поранено 30 військовослужбовців в результаті підриву боєкомплекту в бліндажі 14-го стрілецького батальйону 4-ї окремої мотострілкової бригади (Алчевськ) 2-го АК в районі н.п. Новотошківське. 21 квітня загинув один військовослужбовець 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) і поранено двоє військовослужбовців 11-го окремого механізованого полку (Макіївка) 1-го АК, які діяли в складі диверсійно-розвідувальних груп", - йдеться в повідомленні ГУР на його сайті в п'ятницю.

Українська розвідка також повідомила, що заступником командира 3-ї омсбр (Горлівка) 1-го АК (Донецьк) Центру територіальних військ (Новочеркаськ, Росія) Південного ВО (Ростов-на-Дону) ЗС РФ з березня 2015 року є полковник Володимир Волихін, учасник першої і другої "чеченських кампаній" і контртерористичної операції у Дагестані. А заступником командира з озброєння цієї ж бригади з травня 2015 року є майор Юрій Стрюк, учасник збройної агресії Росії проти Грузії на тимчасово окупованих територіях Південної Осетії 2008 року.

"Додатково встановлено, що полковник ЗС РФ Волихін і майор ЗС РФ Стрюк причетні до переправлення дорогих автомобілів, викрадених на тимчасово окупованих територіях Донбасу, в Ростовську область. Майор ЗС РФ Стрюк використовує можливості окремої ремонтної роти бригади для перефарбування і переобладнання викрадених автомобілів, а також зміни агрегатних і кузовних номерів. В обов'язки полковника ЗС РФ Волихіна входять питання прикриття злочинної діяльності, організації безпеки супроводу автомобілів до кордону України з Росією і домовленості з потенційними покупцями", - зазначила українська розвідка.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 917 | Додав: adminA | Теги: обстріл, Авдіївка і Мар'їнка, бойовики, Станиця Луганська
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ