Пт, 2024-04-26, 01:55


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2014 » Грудень » 25 » Бойовики проводять ротацію. Працює російська розвідка. ВІДЕО
11:59
Бойовики проводять ротацію. Працює російська розвідка. ВІДЕО
Інші останні Новини України на сайті holosUA.com/

Протягом ночі у зоні АТО бойовики і далі вчиняли поодинокі обстріли-провокації. Про це повідомляє прес-центр АТО у Facebook вранці 26 грудня.

Зі стрілецької зброї представники незаконних збройних формувань обстріляли Станицю Луганську та двічі – новий термінал донецького аеропорту.

З мінометів терористи обстріляли Гранітне. Також бойовики вели артилерійський вогонь по позиціях українських військових у населеному пункті Тарамчук.

Не припиняється ведення повітряної розвідки противником у районі Маріуполя. "Ворожі безпілотники були помічені в небі над Привратним, Таврічним та двічі – над Гнутовим", - повідомляє прес-центр.

У Куйбишевському районі Донецька командування російсько-терористичних військ активно проводить ротацію особового складу підрозділів, що діють у смузі Піски - Авдіївка. Особовий склад підвозиться як тентованими вантажівками, так і цивільним автотранспортом. Група "Інформаційний опір" відзначає появу російських десантників у районі Спартака, а також на південь від нього.

У районі між н.п. Красногорівка і Піски відзначено появу офіцерів ЗС РФ, що представляються представниками групи зі встановленню т.зв. "лінії розмежування". Російські військовослужбовці вільно пересуваються, зокрема в районах розташування українських військ. Тимчасом з-поміж цих представників РФ ідентифіковані офіцери російської військової розвідки (ГРУ ГШ ЗС РФ).

У районі н.п. Трьохізбенка триває нагромадження формувань російсько-терористичних військ. Зафіксовано прибуття з району Алчевська ще однієї тактичної групи противника, сформованої з місцевих бойовиків і прибулих з Росії найманців. Чисельність тактичної групи - близько 150 осіб. У складі групи - 4 танки і 6 бойових броньованих машин (ББМ). Також відзначено прибуття в даний район двох 100-мм протитанкових гармат МТ-12 "Рапіра" (раніше відремонтованих), а також 6 тентованих вантажних автомобілів з боєприпасами.

Протягом останньої доби зафіксовано неодноразове відкриття вогню противником по н.п. Горлівка і Майорськ. В основному застосовується ствольна артилерія (працює 4-гарматна батарея 122-мм гаубиць Д-30), також зазначено застосування РСЗВ "Град" і мінометів.

З району Дебальцевого відзначено вихід (ексфільтрацію) в район Горлівки диверсійно-розвідувальної групи (ДРГ) російсько-терористичних військ. За час рейду ця ДРГ втратила двох диверсантів убитими, трьох поранено. Всі поранення осколкові.

У районі н.п. Зугрес під керівництвом російських офіцерів пройшли "артилерійські навчання з бойовою стрільбою" підрозділів російсько-терористичних військ. Участь у "навчаннях" брали підрозділи, що діють в районі Старогнатівського плацдарму.

У Луганську бандформування "Зоря" (підпорядковується особисто главі "ЛНР" Ігорю Плотницькому) отримало поповнення з РФ - як живою силою, так і технікою. Відзначено прибуття 6 танків. Зафіксовано розквартирування в місті кількох підрозділів російських транспортних частин (в північній і східній частинах Луганська). Підрозділи мають у своєму складі транспортні засоби для перевезення важкої техніки.

У районі Путилівської розв'язки, крім раніше встановленого блокпоста бойовиків, обладнується постійний спостережний пункт російсько-терористичних військ, оснащений спеціальними засобами ведення оптичної розвідки. По трасі між н.п. Ясинувата і Єнакієве відзначено перекидання до переднього краю російського радіолокаційного комплексу розвідки і контролю стрільби "Зоопарк-1", призначеного для розвідки вогневих засобів противника.

У Криму триває підготовка найманців для Донбасу на базі навчальних таборів спецслужб РФ. Південний підрозділ групи "Інформаційний опір" ідентифікував керівника одного з цих таборів. Це - колишній командувач Внутрішніх військ МВС України генерал-лейтенант Станіслав Шуляк, раніше внесений Генпрокуратурою України в список осіб, причетних до масових вбивств українських громадян на Майдані в лютому цього року.

Нагадаємо, останнім часом бойовики здійснюють хаотичні і невдалі спроби спровокувати сили АТО, проте українські вояки на провокації не піддаються.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини України | Переглядів: 983 | Додав: adminA | Теги: російська розвідка. ВІДЕО, бойовики, ротацію
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ