Пт, 2024-03-29, 09:14


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2016 » Червень » 17 » Чехія-Хорватія: петарди на полі, бійки на трибуні й дивовижна нічия
22:21
Чехія-Хорватія: петарди на полі, бійки на трибуні й дивовижна нічия
Інші останні Новини спорту на сайті holosUA.com/

Матч групового етапу Євро-2016 Чехія-Хорватія закінчився бойовою нічиєю: 2:2.

Так, гра в п'ятницю 17 червня була зупинена через поведінку хорватських фанатів, які кинули на футбольне поле запалений фаєр, а на самій трибуні сталася бійка. Суддя матчу англієць Марк Клаттенбург вирішив зупинити гру, коли до закінчення основного часу матчу залишалося трохи менше 5 хвилин. Тоді рахунок був 2:1 на користь Хорватії.

Однак, зазначає Xsport.ua, вже після поновлення зустрічі чехи зрівняли рахунок, забивши на четвертій компенсованій хвилині з пенальті.

У цьому поєдинку зіграв капітан хорватів і донецького "Шахтаря" Даріо Срна, який залишав розташування своєї команди після першої гри через смерть батька.

Хорвати пішли на перерву маючи перевагу в один гол. Це постарався Перішич.

Другий м'яч Хорватія забила вже на 59-й хвилині. Якщо в ситуації з першим голом чехи просто втратили контроль над ігровим снарядом у центрі поля, то тут трапився самий натуральний привіз і подарунок Ракітічу.

Врятувати матч для Чехії змогли гравці, які не потрапили до стартового складу. Спочатку Шкода класно пробив головою і скоротив відставання в рахунку. А на 90-4 хвилині київський "динамовець" Домагой Віда дуже невчасно зіграв рукою в своєму штрафному майданчику. Арбітр це побачив і призначив одинадцятиметровий, який реалізував Нецид.

Хорвати упустили можливість вийти з групи вже сьогодні, а ось іспанці тепер можуть це зробити.

Чехія - Хорватія 2:2 (0:1)

Голи: Шкода, 76, Нецид, 90+4 (з пенальті) - Перішич, 37, Ракітіч, 59

Чехія: Чех, Кадержабек, Губник, Сівок, Лімберскі, Плашил (Нецид, 86), Росіцкі, Шкалак (Шура, 67), Крейчі, Даріда, Лафата (Шкода, 67)

Хорватія: Субашич, Срна, Чорлука, Віда, Стрініч (Врсалько, 90+8), Модріч (Ковачич, 62), Бадель, Брозовіч, Ракітіч (Шілденфельд, 90+7), Перішич, Манджукич

Попереджені: Бадель, Бродович, Віда

Як повідомлялося, раніше сьогодні, 17 червня, у матчі другого туру групового етапу Італія на Муніципальному стадіоні Тулузи перемогла Швецію з рахунком 1:0.

16 червня у Лансі у другому матчі другого туру групи В чемпіонату Європи з футболу англійці перемогли збірну Уельсу 2:1. Матч між збірними України та Північної Ірландії в Ліоні на арені "Стад-де-Ліон" завершився перемогою ірландців з рахунком 0:2. Збірні Німеччини та Польщі зіграли внічию 0:0 у другому турі групи С чемпіонату Європи з футболу у Франції. Результат зустрічі на "Стад де Франс" в Сен-Дені позбавив збірну України шансів пробитися до плей-оф Євро-2016.

15 червня на чемпіонаті Євро-2016 збірна Словаччини здолала збірну Росії (група В) з рахунком 2:1. Також збірні Швейцарії та Румунії завершили внічию матч 2-го туру групи А на Євро-2016, гра закінчилася з рахунком 1:1. Окрім того, збірна Франції ввечері 15 червня обіграла Албанію в матчі 2-го туру групи А на Євро-2016: матч завершився з рахунком 2:0, а обидва голи були забиті в кінцівці матчу.

14 червня збірна Угорщини обіграла збірну Австрії у матчі групового етапу Чемпіонату Європи з футболу-2016, гра закінчилася із рахунком 2:0. Також того дня у Сент-Етьєні відбувся останній матч 1-го туру групового етапу чемпіонату Європи з футболу, в якому збірна Ісландії сенсаційно не дозволила виграти команді Португалії, звівши матч внічию – 1:1.

13 червня на груповому етапі чемпіонату Європи з футболу 2016 Іспанія виграла у Чехії (група D) з рахунком 1:0, а Ірландія і Швеція (група Е) зіграли внічию з рахунком 1:1. Окрім того, збірна Італії обіграла Бельгію у матчі першого туру групи Е на Євро-2016, гра завершилася з рахунком 2:0.

12 червня на груповому етапі чемпіонату Європи з футболу 2016 Хорватія обіграла збірну Туреччини (група D). Гра закінчилася з рахунком 0:1. У матчі Польща-Північна Ірландія перемогу з рахунком 1:0 здобули поляки (група С), а Німеччина обіграла Україну (група С) з рахунком 2:0.

11 червня в матчі з Албанією перемогу здобула Швейцарія (група А). Перший матч в групі В закінчився перемогою Уельсу в матчі зі Словаччиною, а Англія і Росія зіграли внічию 1:1. На матчі-відкритті між Румунією і Францією (група А) перемогли французи.

За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини спорту | Переглядів: 735 | Додав: adminA | Теги: Чехія-Хорватія, петарди на полі, бійки на трибуні, дивовижна нічия
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ