Пн, 2024-04-29, 10:36


Головна Реєстрація RSS PDA   18+
Вітаю Вас, Гість
Новини України
Курси валют в Україні
Прогнози погоди
Новини росії
Навіны Беларусі
Новини світу
Новини економіки
Новини культури та освіти
Новини релігії
Новини спорту
Новини кіно: анонси, скандали, актори
Новини шоу-бізнесу: сенсації, курйози, фото, світське життя
Новини медицини. Здоров'я. Лікарські дива
Новини науки і технології
Автоновини: авто та транспорт
Кримінальні новини і надзвичайні новини
Новини про відпочинок і туризм
Катастрофи та природні катаклізми
Іноземні видання по-українськи
Иностранная пресса по-русски
Цікаві інтерв'ю
Історія українських земель
Відеоматеріали
Анонси. Повідомлення. Прес-релізи
Онлайн ТБ - цікаві телеканали на "Голос UA на РФ" у прямому ефірі
КІНОЗАЛ - фільми і програми українських каналів онлайн
Біографії. Довідки. Рецепти
Новини бізнесу
Дискусії: політичні, національні, любовні і психологічні
Мода, стиль і краса
Все про нерухомість
Архів-календар
Головна » 2012 » Березень » 13 » Через дивний спалах світла на горизонті американці переполохалися. ВІДЕО
13:40
Через дивний спалах світла на горизонті американці переполохалися. ВІДЕО
Інші останні Новини світу на сайті holosUA.com/

Вже не перший день жителям США не дає спокою подія, що сталася вранці 8 березня в місті Фінікс у штаті Аризона. Незадовго до світанку дивний спалах світла, схожий на невеликий вибух, на мить осяяв темний горизонт міської околиці і зник, не залишивши після себе ні диму, ні руйнувань, повідомляє NEWSru.com.

Навряд чи багато хто з місцевих жителів став би свідком таємничого явища такої ранньої пори, і, ймовірно, ця подія пройшла б непоміченою, якби випадково не потрапила в прямий ефір Fox News.

Місцевий інтернет-телеканал KSAZ-TV - філія Fox News в Аризоні - того ранку вів репортаж про завантаженість автотрас у місті, подаючи в ефір трансляцію з відеокамер, розташованих на магістралях. В той момент, коли ведуча розповідала про ситуацію на 17-му шосе, над горизонтом виник яскравий спалах, схожий на вибух. Однак не було видно ні полум'я, ні диму.

Буквально за кілька годин подію обговорював уже весь штат - аризонський Fox News розповів про це в ранкових новинах. При цьому наголошувалося, що телеглядачі стали свідками чогось справді надприродного: за твердженням журналістів, ні в поліції, ні в рятувальних службах нічого не знають ні про вибух, ні про пожежу, ні про бодай якусь аварію на електромережі.

В Інтернеті розгорнулося бурхливе обговорення події. Версії висувалися найфантастичніші. І, до речі, схожі на ті, які американці пропонували як пояснення спалахів світла, які сталися внаслідок аварії на електропідстанції під Петербургом на початку лютого.

Проте, як і у випадку зі спалахом в Петербурзі, все виявилося куди банальніше. Комунальні служби міста в понеділок 12 березня, нарешті повідомили, що сталася звичайна аварія на електропідстанції, повідомляє Fox News із посиланням на AP.

У пожежній службі також підтвердили, що вранці 8 березня, близько 5.10 ранку за місцевим часом їм надійшов дзвінок від жінки, яка повідомила про вибух і іскріння ділянки ЛЕП. Втім, комунальники запевняють, що серйозних ушкоджень під час аварії не сталося, і навіть мають намір обійтися без істотного ремонту.

Нагадаємо, що у Києві з`явилася "гаряча" лінія з прийому скарг на НЛО та інші аномалії. На дзвінки очевидців аномалій відповідають уфологи-аматори, які відбирають найнеймовірніші й нез`ясовні свідчення людей про нерозпізнані літальні об`єкти й передають їх для подальших досліджень до Всеукраїнського центру аномалій "Зонд".


За матеріалами Голос UA на РФ
Також читайте:
Категорія: Новини світу | Переглядів: 1159 | Додав: adminA | Теги: дивний спалах світла на горизонті
Всього коментарів: 0
ЗАЛИШ СВІЙ КОМЕНТАР ПРО ЦЮ НОВИНУ
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
ТВОЯ ДУМКА ВАЖЛИВА ДЛЯ СВІТУ, ХАЙ ПРО НЕЇ ЗНАЮТЬ ВСІ